5 DIY έργα που θα σας βοηθήσουν να αναδιαμορφώσετε την κουζίνα σας

3
5 DIY έργα που θα σας βοηθήσουν να αναδιαμορφώσετε την κουζίνα σας

Η κουζίνα είναι το πιο σημαντικό μέρος του σπιτιού. Στην κουζίνα τον περισσότερο χρόνο περνούν οι γυναίκες του σπιτιού.

Η όμορφα διακοσμημένη κουζίνα προσθέτει στην ομορφιά του σπιτιού ακόμα περισσότερο. Μερικές γυναίκες χρησιμοποιούν ακριβά κομμάτια για διακοσμήσεις, κάτι που χαλάει πολλά χρήματα.

Αλλά υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να ανανεώσετε την κουζίνα σας με μικρότερο κόστος κάνοντας μια μικρή αλλαγή. Σήμερα σας λέμε μερικούς τέτοιους τρόπους για να αναδιαμορφώσετε την κουζίνα σας, που θα κάνουν την κουζίνα σας να φαίνεται ελκυστική.

Παράθυρα κουζίνας

Έχοντας ένα παράθυρο στην κουζίνα θα φέρει φρέσκο ​​αέρα την καλοκαιρινή περίοδο. Αυτό θα μειώσει τη ζέστη αυτή την εποχή.

Με αυτό, λόγω της άφιξης του κρύου αέρα, το μυαλό θα χαλαρώσει και θα μπορείτε επίσης να εργαστείτε καλά. Εκτός από αυτό, μπορούν να φυτευτούν μικρά φυτά στο περβάζι. Αυτό θα κάνει την κουζίνα να φαίνεται ελκυστική.

Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να φυτέψετε την κουζίνα για να την κάνετε όμορφη και να καθαρίσετε το περιβάλλον. Πράσινο τσίλι, κόλιανδρος και πολλά άλλα μικρά φυτά μπορούν να φυτευτούν στην κουζίνα.

Τύποι παραθύρων κουζίνας:

Σε κανέναν δεν αρέσει μια θαμπή και σκοτεινή κουζίνα! Επιλέξτε ένα παράθυρο που επωφελείται από το άνοιγμα του παραθύρου της κουζίνας σας και αφήνει αρκετή ποσότητα φωτεινότητας διαθέσιμη στην κουζίνα.

Εάν η κουζίνα σας δεν λαμβάνει αρκετό ηλιακό φως, μπορεί να σκεφτείτε ότι ορισμένα οφέλη από το παράθυρο γίνονται ένα πιο γυαλί έναντι του πλαισίου για να το φωτίσετε. Εδώ μερικοί τύποι παραθύρων κουζίνας, που οι άνθρωποι θα ήθελαν να έχουν στην κουζίνα.

1) Διπλά κρεμαστά παράθυρα

2) Παράθυρα κόλπων

3) Παράθυρα εικόνας

4) Slider και συρόμενα παράθυρα

5) Παράθυρα με κασετίνα

Αντικατάσταση τζαμιών κουζίνας
Εάν έχετε ένα παλιό παράθυρο στην κουζίνα, αυτά τα παλιά συρόμενα παράθυρα μπορούν να αυξήσουν τον λογαριασμό ενέργειας και να κάνουν την κουζίνα σας λιγότερο άνετη.

Τώρα, σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τα παλιά σας παράθυρα και να εγκαταστήσετε το νέο παράθυρο στην κουζίνα. Έτσι, έχετε δύο επιλογές με την αντικατάσταση παραθύρων πλήρης αντικατάσταση παραθύρων ή τοποθετήστε μόνο το πλαίσιο του παραθύρου.

Δεν θέλετε αλλαγές στο σχήμα του παραθύρου σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ένθετα παράθυρα, γνωστά και ως παράθυρο τσέπης.

Το παράθυρο σωστού μεγέθους μετρά το ύψος του ανοίγματος της τσέπης, που είναι το πλαίσιο του πραγματικού παραθύρου, όχι τα στοπ.

Το νέο παράθυρο πρέπει να είναι ½ έως ¾ ίντσες μικρότερο από το άνοιγμα, ελέγξτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για τις προδιαγραφές για τα παράθυρά σας.

Όταν έχετε αγοράσει ένα νέο παράθυρο, πρέπει να αφαιρέσετε τα παλιά φύλλα που έχουν κατασκευαστεί διαφορετικά, επομένως τα βήματα που απαιτούνται για να αυξήσετε το δικό σας ενδέχεται να τροποποιηθούν μερικές φορές.

Είναι καλύτερο να αφαιρέσετε τα φύλλα από το εσωτερικό και θα είναι σίγουρα πιο άνετο να εργάζεστε από το εξωτερικό της κουζίνας.

Εάν έχετε ένα παράθυρο ανέμου, αφαιρέστε το πρώτα, ίσως χρειαστεί να χαράξετε τη βαφή και μετά να αφαιρέσετε τις βίδες που αφαιρέσατε από τις καθέτους. Τα παλιά σας παράθυρα έχουν πλαϊνά ελατήρια και πρέπει να τα αφαιρέσετε προσεκτικά από το εξωτερικό του παραθύρου.

Πρέπει να αφαιρέσετε το εξωτερικό στοπ του φύλλου χρησιμοποιώντας ένα ταλαντευόμενο πριόνι ή με το σφυρί. Βγάλτε το επάνω φύλλο, αφαιρέστε το μεσαίο διαχωριστικό και αφαιρέστε το κάτω φύλλο από τα παράθυρα.

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει άλλη τρύπα μέχρι να γεμίσουν όλες οι τρύπες ή ότι υπάρχει καλό υπάρχον ξύλο όπου το νέο παράθυρο θα βιδωθεί στο πλαίσιο.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα παράθυρά σας μόνοι σας ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες ή μπορείτε να προσλάβετε οποιαδήποτε εταιρεία αντικατάστασης παραθύρων ή να καλέσετε έναν επαγγελματία αντικατάσταση κουφωμάτων βινυλίου εργολάβος; μπορούν να εγκαταστήσουν και να αντικαταστήσουν και να επισκευάσουν το παράθυρο της κουζίνας σας χωρίς καμία ζημιά καθώς και καθυστέρηση.

Διακοσμήστε τα δοχεία αποθήκευσης

Χρησιμοποιήστε διαφορετικούς και όμορφους τύπους δοχείων αποθήκευσης για να αποθηκεύσετε πράγματα στην κουζίνα. Μπορείτε επίσης να κάνετε σχέδια με λουλούδια κάνοντας εργασίες με πηλό πάνω τους. Αυτού του είδους τα πράγματα θα κάντε την κουζίνα να φαίνεται πιο όμορφη.

Τα δοχεία αποθήκευσης καταλαμβάνουν συχνά περισσότερο χώρο στην κουζίνα σας και είναι βαριά.

Μοιάζουν με βάρος και ενοχλητικό στοιχείο για την ομορφιά της κουζίνας. Η καλύτερη ιδέα λοιπόν είναι να διακοσμήσετε τα ίδια τα δοχεία.

Επενδύστε στο σετ δείπνου

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα σε διάφορες εκθέσεις από την αγορά για να διακοσμήσετε την κουζίνα. Το σετ δείπνου σε συνδυασμό με το χρώμα του τοίχου της κουζίνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επίδειξη τοποθετώντας το στο ντουλάπι. Διακοσμήστε το ξανά αφού το χρησιμοποιήσετε στο τραπέζι. Τόσο απλό!

Χρήση πλακιδίων στους τοίχους της κουζίνας

Για να κάνετε την κουζίνα όμορφη, βάλτε πλακάκια στους τοίχους για να της δώσετε μια πολύχρωμη και ελκυστική εμφάνιση. Σήμερα, πολλά είδη σχεδιαστών και γοητευτικών πλακιδίων είναι εύκολα διαθέσιμα στην αγορά.

Μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε πλακίδιο θέλετε. Μπορούν να κατασκευαστούν ξεχωριστές πλατφόρμες για την τοποθέτηση κούπες καφέ ή φρούτων. Τα πλακάκια είναι αν και παλιού στυλ αλλά εξακολουθούν να είναι στη διακόσμηση της κουζίνας.

Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα πλακάκια πρέπει να έχουν το σωστό μέγεθος και υφή ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο στην κουζίνα σας.

Χρώμα τοίχου κουζίνας

Βάφετε πάντα ανοιχτόχρωμα στους τοίχους της κουζίνας. Η κουζίνα θα είναι πιο ελκυστικά ανοιχτό χρώμα. Εάν οι τοίχοι λερώνονται γρήγορα, χρησιμοποιήστε μπογιά που πλένεται.

Έχοντας ένα τέτοιο χρώμα θα κάνει την κουζίνα καθαρή και τακτοποιημένη. Το χρώμα των τοίχων της κουζίνας μπορεί να είναι σε συνδυασμό 2 χρωμάτων ή μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να βάλετε μερικά σχέδια στον τοίχο.

Αν αγαπάτε τα πειράματα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να πειραματιστείτε με τον συνδυασμό χρωμάτων στην κουζίνα σας.

Αντικαταστήστε τα εξαρτήματα κουζίνας

Νεροχύτης κουζίνας, φωτιστικά, η βρύση είναι το απαραίτητο μέρος κάθε κουζίνας. Μπορείτε να επιλέξετε την επώνυμη βρύση για τον νεροχύτη της κουζίνας σας. Θα σας κάνω εύκολη δουλειά να επιλέξετε τα καλύτερα φωτιστικά.

Αρχικά, πρέπει να επιλέξετε το σωστό μέγεθος του νεροχύτη και θα υπαγορεύσετε τον τύπο της βρύσης σχετικά με τον τρόπο κατασκευής του πάγκου και τον τρόπο εγκατάστασης και των τριών.

Τώρα, η αλλαγή γνώμης αργότερα μπορεί να είναι μεγάλη υπόθεση όταν επιλέγετε έναν νεροχύτη κουζίνας.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή μονής ή πολλαπλών μπολ, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε εάν πρόκειται να ρίξετε το μπροστινό νεροχύτη κάτω από τη βάση ή την ποδιά.

Το υλικό που θέλετε να είναι ο νεροχύτης είτε είναι από ανοξείδωτο ατσάλι είτε από σύνθετο γρανίτη. Ο νεροχύτης είναι σχεδιασμός μπροστινής ποδιάς από ανοξείδωτο ατσάλι, τοποθετημένος κάτω από τον πάγκο, με ένα μπροστινό πάνελ που αποκαλύπτεται που προσθέτει στην κουζίνα ρουστίκ εμφάνιση.

Όταν πρόκειται για την αγορά μιας επώνυμης βρύσης, υπάρχουν λίγα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη: Θέλετε μία διαμόρφωση δύο, τριών ή περισσότερων όταν επιλέγετε έναν νεροχύτη κάτω από την τοποθέτηση, έχετε οποιαδήποτε διαμόρφωση βρύσης επειδή η εγκατάσταση ισχύει για τον πάγκο.

Για αυτές τις βρύσες, αποφασίσατε να πάτε με μία μόνο τρύπα. Τώρα, έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει σε ένα πιάτο καθώς και έναν διανομέα σαπουνιού.

Μπορείτε να πάτε με μια όμορφη καθαρή εμφάνιση και να δείτε σε πολλούς ανθρώπους να αρέσουν τα στόμια με ψηλό τόξο, επειδή επιτρέπει καλύτερη απόσταση για μεγάλες γλάστρες και πιατέλες.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από την Emma Gomez (Προβολή όλων)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar