5 τρόποι με τους οποίους οι νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα

4
5 τρόποι με τους οποίους οι νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα

Όταν οι άνθρωποι ξεκινούν νέες επιχειρήσεις, σκέφτονται πάντα πώς να βγάλουν χρήματα. Ωστόσο, για να λειτουργήσει η επιχείρησή σας, πρέπει να σκεφτείτε πώς θα ξοδέψετε τα χρήματα. Ο στόχος δεν είναι μόνο να βγάλουμε χρήματα αλλά να μεγιστοποιήσουμε το κέρδος. Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι νεοσύστατες επιχειρήσεις είναι αυτό των ανεπαρκών κεφαλαίων. Αυτό συχνά αφήνει λίγα περιθώρια λάθους και μπορεί να οδηγήσει σε πολύ άγχος. Θα ήταν σοφό να εξοικονομήσετε χρήματα με τον ίδιο τρόπο όπως οι μεγάλες εταιρείες. Ακολουθούν πέντε από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις για να εξοικονομήσουν χρήματα.

1. Αποκτήστε έναν μέντορα και εξοικονομήστε επιχειρηματικές συμβουλές

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα ως start-up είναι να αποκτήσετε έναν μέντορα που θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία έναρξης της επιχείρησής σας δωρεάν. Μπορείτε να βρείτε μέντορες σε οργανισμούς που προσφέρουν μέντορες για επιχειρηματίες. Ας υποθέσουμε ότι δεν επιθυμείτε να ζητήσετε βοήθεια από τα μέλη της τοπικής κοινότητας. Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχουν άλλες επιλογές επί πληρωμή, όπως η πρόσληψη συμβούλου ή η χρήση ενός διαδικτυακού μαθήματος που παρέχει εκπαιδευτικά βίντεο και γραπτά μαθήματα με χαμηλές χρεώσεις.

2. Αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού

Ένας άλλος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα κατά την έναρξη της νέας σας επιχείρησης είναι να αγοράσετε μεταχειρισμένο εξοπλισμό και προμήθειες. Υπάρχουν πολλά μέρη για να αγοράσετε μεταχειρισμένα αγαθά, όπως το Goodwill, το Craigslist και το eBay. Μπορείτε να βρείτε εύκολα είδη γραφείου που χρειάζεστε, όπως γραφεία, καρέκλες και υπολογιστές. Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο για την επιχείρησή σας, προσπαθήστε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από μια αντιπροσωπεία ή μια μικρή αγγελία αντί να αγοράσετε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο.

3. Βρείτε χώρο σε ένα κτίριο γραφείων που προσφέρει εκπτώσεις

Ένας τρόπος για νεοφυείς επιχειρήσεις για εξοικονόμηση χρημάτων είναι να βρεις φτηνό χώρο σε ένα κτίριο γραφείων που προσφέρει εκπτώσεις. Σε ορισμένα κτίρια, ο ιδιοκτήτης θα προσφέρει δωρεάν το ενοίκιο του 1ου μήνα ή θα πληρώσει μέρος της εγγύησης εάν υπογράψετε μίσθωση για δύο ή περισσότερα χρόνια. Αυτό το είδος έκπτωσης μπορεί να μην φαίνεται τόσο πολύ όταν μόλις ξεκινάτε, αλλά μπορεί να αυξηθεί γρήγορα, ειδικά όταν λαμβάνετε υπόψη πολλές άλλες ευκαιρίες εξοικονόμησης.

4. Εξοικονομήστε κόστος στο Διαδίκτυο με προγράμματα δεδομένων για κινητά

Εάν χρειάζεστε πρόσβαση στο Διαδίκτυο για τη νέα σας επιχείρηση, το συνολικό κόστος αυτής της υπηρεσίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το εύρος ζώνης που χρησιμοποιούν οι λειτουργίες σας ανά πάσα στιγμή. Εάν θέλετε να μειώσετε το κόστος για την έναρξη της δικής σας επιχείρησης, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας αντί να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω παραδοσιακών ευρυζωνικών ή ψηφιακών συνδρομητικών γραμμών (DSL). Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε έναν ISP εάν προσφέρει εκπτώσεις για άτομα που εγγράφονται στην υπηρεσία τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

5. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο μόνοι σας αντί να πληρώσετε έναν προγραμματιστή Ιστού

Για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, θα χρειαστείτε έναν ιστότοπο, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να δημιουργήσουν μόνοι τους. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί δωρεάν τρόποι για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας χωρίς να πληρώσετε για premium υπηρεσίες ανάπτυξης ιστού. Το Wix είναι μια πολύ καλή επιλογή για εταιρείες που είναι νέες στο διαδίκτυο. Με μόνο 7 $ το μήνα, μπορείτε να έχετε τον ιστότοπό σας πλήρη με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Εναλλακτικές λύσεις σε έναν ιστότοπο Wix συμπεριλάβετε δημιουργούς ιστοτόπων που φιλοξενούνται μόνοι σας, όπως το WordPress ή το Weebly, τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας ή χρησιμοποιώντας δωρεάν πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα όπως το Drupal ή το Joomla.

Για παράδειγμα, με το DreamHost για 35 $ το μήνα (θα μπορούσατε να το κάνετε ακόμη και με λιγότερο εδώ), έχετε έναν πολύ πιο γρήγορο ιστότοπο (θα ενισχύσουν την απόδοση του ιστότοπου) και πολύ περισσότερη λειτουργικότητα από το Wix. Προσφέρει επίσης τακτικές ενημερώσεις, συνεχείς βελτιώσεις, καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, πολύ πιο εύκολη διεπαφή χρήστη, τακτικές ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας κ.λπ.

συμπέρασμα

Παρόλο που μπορεί να είναι ακριβό να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα. Ακολουθώντας αυτές τις πέντε συμβουλές και κόλπα, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα χρήματά σας πηγαίνουν όσο το δυνατόν πιο μακριά και ότι θα έχετε τελικά την καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI). Επίσης, εάν δεν είστε σίγουροι για την αγορά ή το προϊόν σας, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε αργά. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες σε μικρή κλίμακα για να συλλέξετε ακριβή δεδομένα και να μάθετε τι λειτουργεί και τι όχι, κάτι που θα σας επιτρέψει τελικά να αναπτυχθείτε γρήγορα μόλις αποδείξετε την ιδέα σας.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από Regina Thomas (Προβολή όλων)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar