5 Συμβουλές για τον επανασχεδιασμό της κουζίνας που πρέπει να γνωρίζετε

3
5 Συμβουλές για τον επανασχεδιασμό της κουζίνας που πρέπει να γνωρίζετε

Η ανάληψη ενός έργου επανασχεδιασμού κουζίνας απαιτεί πολύ χρόνο, προγραμματισμό και χρήματα.

Είναι μια έξυπνη επένδυση για τους ιδιοκτήτες σπιτιού, καθώς μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την αξία του σπιτιού σας, καθώς και να βελτιώσει τη ζωή σας. Πριν ξεκινήσετε τον επανασχεδιασμό σας, διαβάστε τις συμβουλές μας.

Ακολουθούν πέντε συμβουλές σχεδιασμού κουζίνας που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε μια κίνηση.

1. Επανατοποθετήστε τα ντουλάπια της κουζίνας σας

Η πλήρης ανακαίνιση των ντουλαπιών της κουζίνας σας, αντικαθιστώντας τα παλιά σας με νέα, είναι ένα από τα πιο ακριβά έργα επανασχεδιασμού που πρέπει να αναλάβετε.

Ωστόσο, εάν εργάζεστε εντός προϋπολογισμού και θέλετε να κόψετε τις γωνίες χωρίς να θυσιάσετε το στυλ, σκεφτείτε να ανανεώσετε τα ντουλάπια σας. Είναι μια πιο οικονομική επιλογή και απαιτεί λιγότερο χρόνο.

Η ανακαίνιση των ντουλαπιών κουζίνας, αντί για πλήρη αντικατάσταση, είναι μια καλή επιλογή εάν τα ράφια και τα ντουλάπια σας είναι σε καλή κατάσταση.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες διαφορετικά σχέδια ντουλαπιών και συρταριών για να δώσετε στην κουζίνα σας μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Η ανακαίνιση ενός σετ ντουλαπιών κουζίνας θα διαρκέσει, κατά μέσο όρο, περίπου δύο έως τέσσερις ημέρες, ανάλογα με το μέγεθος της κουζίνας σας και το ποιος τα εγκαθιστά.

2. Αναβαθμίστε τις συσκευές σας

Ενώ επανασχεδιάζετε την κουζίνα σας, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να επιλέξετε νέες συσκευές.

Εάν δεν αγοράζατε όλες τις συσκευές σας ταυτόχρονα ή αν κάποια κομμάτια ήρθαν μαζί με το σπίτι σας, η κουζίνα σας μπορεί να μην ταιριάζει.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι σχεδόν τα πιο σημαντικά μέρη της κουζίνας σας, θα θελήσετε να σκεφτείτε πολύ τον τύπο και το στυλ που θέλετε.

Φροντίστε να κάνετε μετρήσεις για τα πάντα και να γνωρίζετε τι είδους αγκίστρια χρειάζεστε.

3. Δεν υπάρχει αρκετός χώρος; Κάνε περισσότερα

Σε κανέναν δεν αρέσει η στενή κουζίνα. Εάν η κουζίνα σας είναι γεμάτη σφιχτά και οι πάγκοι είναι γεμάτοι με συσκευές και δοχεία αποθήκευσης, ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τον χώρο σας και να κάνετε περισσότερο χώρο.

Εάν έχετε χώρο τοίχου, χρησιμοποιήστε τον! Τα ανοιχτά ράφια είναι ένα χρήσιμο και κομψό χαρακτηριστικό πολλών σύγχρονων κουζινών που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε περισσότερο χώρο στον πάγκο κρατώντας τα πάντα σε απόσταση αναπνοής.

Εάν έχετε επιπλέον ντουλάπια (ή χώρο για περισσότερα), μετατρέψτε τα σε α ανασυρόμενος σταθμός προετοιμασίας.

4. Ξαναβάψτε

Είναι πολύ εύκολο να λερωθούν οι τοίχοι της κουζίνας σας. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρό είναι το scrub σας, κάποιοι λεκέδες απλά δεν βγαίνουν.

Αντί να προσπαθείτε να τρίψετε κομμάτια φαγητού στους τοίχους ή στην οροφή, σκεφτείτε να βάψετε ξανά.

Εάν οι τοίχοι της κουζίνας σας είναι λευκοί ή κάποιο άλλο πολύ ανοιχτό χρώμα, οι λεκέδες θα είναι αρκετά εμφανείς.

Σκεφτείτε να βάψετε ξανά με ένα είδος χρώματος που καθαρίζεται εύκολα και αντέχει στους λεκέδες. Θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε ένα πιο σκούρο χρώμα όπως το μπλε ναυτικό ή το κόκκινο του κρασιού.

5. Τα πάντα, και ο νεροχύτης της κουζίνας

Μην ξεχνάτε τον νεροχύτη. Τα σύγχρονα σπίτια προτιμούν τους νεροχύτες σε στυλ αγροικίας, οι οποίοι διαθέτουν βαθιά λεκάνη και εκτεθειμένο μέτωπο. Ωστόσο, ο επανασχεδιασμός της κουζίνας σας δεν έχει να κάνει μόνο με την αισθητική.

Όταν ενημερώνετε τον νεροχύτη σας, δοκιμάστε την πίεση του νερού σας. Εάν δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, εξετάστε το δεξαμενές πίεσης φρέατος. Ένας επαγγελματίας μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις ανάγκες σας σε αυτόν τον τομέα.

Συμβουλές επανασχεδιασμού κουζίνας για εσάς

Εάν ετοιμάζετε σχέδια για έναν επανασχεδιασμό της κουζίνας, έχετε υπόψη σας αυτές τις 6 συμβουλές. Όταν έχετε έναν προϋπολογισμό, επιλογές όπως η ανακαίνιση των ντουλαπιών σας, αντί να τα αντικαταστήσετε, είναι η καλύτερη επιλογή.

Επίσης, χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι όλα στην κουζίνα σας είναι σε κατάσταση λειτουργίας.

Βρήκατε αυτές τις συμβουλές χρήσιμες; Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον υπόλοιπο ιστότοπό μας για περισσότερες δημοσιεύσεις για ιδιοκτήτες σπιτιού.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από την Emma Gomez (Προβολή όλων)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar