5 σημάδια ότι πρέπει να καλέσετε μια υπηρεσία επισκευής ψυγείου

2
5 σημάδια ότι πρέπει να καλέσετε μια υπηρεσία επισκευής ψυγείου

Το φαγητό που μόλις αγοράσατε έχει αρχίσει να χαλάει; Ίσως ήρθε η ώρα να καλέσετε μια υπηρεσία επισκευής ψυγείου. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε αν το ψυγείο είναι χαλασμένο.

ο μέσο κόστος επισκευής ψυγείου μπορεί να είναι μεταξύ $200 και $400. Μην αφήσετε αυτούς τους αριθμούς να σας τρομάξουν, ένα ζήτημα ψυγείου πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Εάν το φαγητό σας αρχίζει να χαλάει, έχει περάσει καιρός να επισκευάσετε το ψυγείο σας.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για πέντε κοινά σημάδια που σημαίνουν ότι πρέπει να καλέσετε το α υπηρεσία επισκευής ψυγείου:

1. Δεν κάνει αρκετά κρύο

Θα πρέπει να αισθάνεστε μια ωραία ψύχρα όταν ανοίγετε το ψυγείο σας. Εάν το βούτυρο σας έχει αρχίσει να μαλακώνει ή ο καταψύκτης σας αρχίζει να ξεπαγώνει, ήρθε η ώρα να καλέσετε ένα επισκευή ψυγείου υπηρεσία.

Όταν το ψυγείο σας δεν είναι αρκετά κρύο, δυσκολεύεται να διατηρήσει τη σωστή θερμοκρασία.

Το φαγητό σας θα αρχίσει να χαλάει και θα σας κοστίσει περισσότερα χρήματα από όσα προτιμάτε να ξοδέψετε. Μπορεί επίσης να αυξήσει τον λογαριασμό ενέργειας επειδή το ψυγείο σας λειτουργεί υπερωριακά.

Μόλις καλέσετε μια υπηρεσία επισκευής ψυγείου, θα πρέπει να κρατήσετε το ψυγείο κλειστό μέχρι να φτάσουν εκεί. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε το φαγητό σας από το να αλλοιωθεί.

2. Το φαγητό χαλάει γρήγορα

Εάν παρατηρήσετε ότι το φαγητό σας χαλάει πιο γρήγορα από το συνηθισμένο, η θερμοκρασία του ψυγείου σας μπορεί να δυσλειτουργεί αλλά να μην πέφτει αρκετά ώστε να είναι αισθητή. Αυτό εξακολουθεί να προκαλεί ανησυχία.

Μια ελαφρά πτώση της θερμοκρασίας μπορεί να προκαλέσει την ταχύτερη αλλοίωση των τροφίμων. Αυτό θα μπορούσε να σπαταλήσει πολλά χρήματα. Αν παρατηρήσετε ότι πετάτε τα τρόφιμα πριν από την ημερομηνία λήξης τους, μάλλον πρέπει να επισκευάσετε το ψυγείο.

3. Υπάρχει συμπύκνωση

Μια μικρή ποσότητα συμπύκνωσης δεν είναι συνήθως λόγος ανησυχίας, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει υπερβολική συμπύκνωση.

Ελέγξτε για συμπύκνωση στο φαγητό σας. Εάν υπάρχει κάποια ποσότητα στο φαγητό, το ψυγείο σας μπορεί να κρυώνει λανθασμένα.

Αυτή η λύση μπορεί να είναι απλή ή μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με τους μηχανικούς. Η αντικατάσταση μιας ελαστικής τσιμούχας είναι συνήθως εύκολη.

Μπορεί να ραγίσει και να σκιστεί με τα χρόνια, γεγονός που προκαλεί την έξοδο κρύου αέρα ακόμα και όταν η πόρτα είναι κλειστή.

Ακόμη και κάτι τόσο εύκολο όπως η αντικατάσταση της σφραγίδας θα μπορούσε να είναι ένας λόγος για να καλέσετε επαγγελματίες. Πρέπει να τοποθετηθεί σωστά μια τσιμούχα για να διατηρείται ο δροσερός αέρας μέσα στο ψυγείο.

4. Συσσωρεύεται πάγος

Μπορεί να έχετε προβλήματα με τον έλεγχο της θερμοκρασίας εάν συσσωρεύεται πάγος στην κατάψυξη. Μπορείτε να βγάλετε όλα τα τρόφιμα από την κατάψυξη και να τα ξεπαγώσετε για να διορθώσετε το πρόβλημα. Μια κατσαρόλα γεμάτη με βραστό νερό μπορεί συνήθως να ξεπαγώσει όλο τον πάγο.

5. Είναι Δυνατό

Το ψυγείο σας πρέπει πάντα να κάνει έναν ήχο, αλλά θα πρέπει να μοιάζει με ένα απαλό βουητό.

Εάν το ψυγείο είναι πιο δυνατό από το κανονικό, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Η άνοδος της θερμοκρασίας θα μπορούσε να κάνει τον κινητήρα και τον συμπιεστή να παράγουν πιο δυνατούς ήχους.

Εάν το ψυγείο παραμένει κλειστό και αναμμένο ή ο δυνατός θόρυβος είναι συνεχής, μπορεί να έχει σπάσει τελείως.

Μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση εάν παρατηρήσετε θορύβους βουητού, συριγμού ή κρότου. Τυχόν μη φυσιολογικοί ήχοι που προέρχονται από το ψυγείο θα πρέπει να εξετάζονται από έναν επαγγελματία.

Καλέστε μια υπηρεσία επισκευής ψυγείου τώρα!

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο από αυτά τα προβλήματα, καλέστε τώρα μια υπηρεσία επισκευής ψυγείου.

Το κόστος επισκευής ψυγείου μπορεί να συζητηθεί ανάλογα με το θέμα που αντιμετωπίζετε. Μην περιμένετε να το φτιάξετε.

Μην ξεχάσετε να επιστρέφετε για περισσότερα άρθρα σαν αυτό!

Τελευταίες δημοσιεύσεις από την Emma Gomez (Προβολή όλων)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar