5 πράγματα που πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα προστεθούν στην ανακαίνιση της κουζίνας σας

2
5 πράγματα που πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα προστεθούν στην ανακαίνιση της κουζίνας σας

Ψάχνετε στο Διαδίκτυο προσπαθώντας να αποφασίσετε και ξέρετε ότι θέλετε να μηδενίσετε τις καλύτερες αναβαθμίσεις;

Ίσως έχετε σκεφτεί αυτές τις παρακάτω επιλογές πριν. Ορισμένες από αυτές τις προτάσεις, ωστόσο, θα μπορούσαν να είναι νέες για εσάς. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχετε πέντε καλές συστάσεις σε αυτήν τη λίστα.

Χρησιμοποιήστε τα χρήματά σας σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αναλογιστεί τις πιο δημοφιλείς ιδέες σας εκεί έξω σήμερα. Οποιοδήποτε από αυτά τα πέντε ανακαινίσεις κουζινών θα μπορούσε να είναι μια σοφή επένδυση για εσάς.

Θυμηθείτε, επίσης, ότι οι αναβαθμίσεις για το σπίτι σας δεν πρέπει να περιορίζονται μόνο στην αισθητική και το στυλ. Φροντίστε επίσης να προσέχετε τη φόρμα και τη λειτουργία.

1. Σκεφτείτε το νέο δάπεδο

Μπορείτε να απολαύσετε δάπεδα υψηλής ποιότητας, υψηλού στιλ, χωρίς να ξοδέψετε τα χέρια σας. Σήμερα υπάρχουν πιο προσιτές επιλογές δαπέδων εκεί έξω για εσάς.

Με πολύ χαμηλότερη τιμή, ορισμένα από τα κατασκευασμένα προϊόντα σας μοιάζουν με την πραγματική προσφορά. Πηγαίνετε όσο βασικό ή λεπτομερές προτιμάτε. Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε δάπεδο ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Να θυμάστε πάντα ότι οι αναβαθμίσεις κουζίνας είναι μερικές από τις πιο έξυπνες επιλογές σας όταν θέλετε μια καλή απόδοση επένδυσης.

Εάν θέλετε να πουλήσετε ποτέ το σπίτι σας, τόσο ο χώρος φαγητού όσο και το δάπεδο είναι μεταξύ των κριτηρίων που έχουν στο μυαλό τους οι επιλεκτικοί αγοραστές ακινήτων. Σκεφτείτε περισσότερα για αυτήν την αναβάθμιση.

2. Κοιτάξτε σε ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού

Υπάρχει πιθανότητα να συζητάτε ήδη για αυτήν τη βελτίωση της κουζίνας και για το αν είναι ή όχι τέλεια για το σπίτι σας.

Ίσως ψάχνετε ήδη διαφορετικά συστήματα φιλτραρίσματος νερού. Θα μπορούσατε να έχετε δει στο διαδίκτυο έναν πιθανό νικητή όταν πρόκειται για το Waterdrop G3 vs Home Master TMAFC-ER. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε τη σωστή έρευνά σας.

Είτε έχετε ένα δραστήριο σπίτι με παιδιά είτε ζείτε μόνοι, μπορείτε να πιείτε μερικά υπέροχα οφέλη όταν κάνετε τη σωστή αναβάθμιση. Εξετάστε τις ψυχρές τεχνολογίες όπως η αντίστροφη όσμωση.

Αυτό το βαρετό μάθημα φυσικών επιστημών στο γυμνάσιο πάντα αποδίδει για εσάς. Επίσης, προσέξτε την πιθανή εξοικονόμηση ενέργειας που οδηγεί σε χαμηλότερους λογαριασμούς κοινής ωφελείας.

3. Επεκτείνετε τον χώρο αποθήκευσης σας

Ίσως χρειάζεστε καλύτερο ντουλάπι ή μεγαλύτερο ντουλάπι. Αυτές οι αναβαθμίσεις μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Το να μην χρειάζεται πλέον να ξεριζώνετε μέσα από ακατάστατους χώρους αποθήκευσης, μειώνει επίσης τα απόβλητα των παντοπωλείων σας.

Μετριάζετε επίσης τις πιθανότητές σας να είστε ένας από αυτούς τους θησαυριστές που θα μπορούσατε να έχετε δει στο ριάλιτι. Επιπλέον, δεν ανοίγετε τον εαυτό σας σε περισσότερο άγχος.

Ακόμα κι αν πρέπει να εργαστείτε με τις υπάρχουσες επιλογές αποθήκευσης στην κουζίνα σας, σκεφτείτε να προσθέσετε καλάθια ή ράφια στο μείγμα που θα μπορούσε να βοηθήσει εσάς και το νοικοκυριό σας.

Εκτός από έναν πιο ευχάριστο χώρο, αυξάνετε και την αξία του ακινήτου σας. Οι πιθανοί αγοραστές που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο σας θέλουν να περιορίσουν την ακαταστασία και το χάος όσο το δυνατόν περισσότερο. Πιθανόν να το κάνεις κι εσύ.

4. Σκεφτείτε τον φωτισμό σας

Θέλετε μια πιο ευάερη κουζίνα που οδηγεί σε πιο ευχάριστες συγκεντρώσεις; Βρίσκετε ποτέ το βράδυ να πέφτετε πάνω σε πάγκους και ποιος ξέρει τι άλλο καθ‘ οδόν για ένα σνακ αργά το βράδυ ή ακόμα χειρότερα στο μπάνιο;

Και τα δύο πιο προφανή φωτιστικά σας και όχι τόσο ορατά Ο φωτισμός έμφασης μπορεί να κάνει τη διαφορά στον χώρο σας.

Ωστόσο, να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε φωτισμό για να δείτε αποτελέσματα. Μπορείτε να πάτε με ένα νέο χρώμα βαφής. Η αλλαγή των περιποιήσεων παραθύρων θα μπορούσε επίσης να κάνει θαύματα για εσάς.

5. Επιλέξτε μοναδικά φωτιστικά

Και πάλι, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε φωτιστικά για να προσθέσετε μοναδικές και κομψές πινελιές στην περιοχή σας. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, να συλλέξετε μερικά χερούλια και πόμολα αντίκες για να τα προσθέσετε στο σχέδιο της κουζίνας σας.

Αυτή είναι μια άλλη ευκαιρία να αναδείξετε τη μοναδική σας προσωπικότητα ή/και να ενσωματώσετε μερικά τολμηρά σχεδιαστικά στοιχεία που δεν θα κυριαρχούν στη διακόσμησή σας.

Εάν έχετε κάποια εξαρτήματα που είναι ξεπερασμένα και έχουν διαρροή νερού, τότε μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Θα μπορούσατε να δείτε άμεση και μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση μετρητών. Αυτές οι ανεπαίσθητες αναβαθμίσεις, όταν γίνονται σωστά, βελτιώνουν εύκολα και λιτά τον χώρο.

Είστε έτοιμοι να πάρετε την απόφασή σας;

Τώρα μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από μία ανακατασκευές σε αυτήν τη λίστα. Να θυμάστε ότι οποιαδήποτε από αυτές τις αναβαθμίσεις, μόνη της ή σε συνδυασμό, θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη για εσάς.

Πηγαίνετε με το ένστικτό σας, αλλά επίσης μην πτοηθείτε από κάτι που δεν έχετε σκεφτεί μέχρι να ελέγξετε αυτές τις συμβουλές.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από την Emma Gomez (Προβολή όλων)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar