5 μοναδικές συσκευές κουζίνας που χρειάζεστε για τις ανακαινίσεις σας

3
5 μοναδικές συσκευές κουζίνας που χρειάζεστε για τις ανακαινίσεις σας

Η αλλαγή των συσκευών στην κουζίνα σας μπορεί να κάνει μια δραματική διαφορά. Σχεδόν το 70 τοις εκατό των αγοραστών κατοικιών είπαν ότι θα το έκαναν πληρώστε επιπλέον Για νέες συσκευές κουζίνας σε ένα σπίτι.

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να πουλήσετε το σπίτι σας, μια ανακαίνιση κουζίνας μπορεί να αναδείξει την αισθητική του σπιτιού σας. Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές ανακαίνισης, μπορεί να δυσκολευτείτε να πάρετε μια απόφαση.

Εάν χρειάζεστε συμβουλές αναδιαμόρφωσης, μην ψάχνετε άλλο. Συνεχίστε να διαβάζετε για πέντε μοναδικές συσκευές κουζίνας που χρειάζεστε για τις ανακαινίσεις της κουζίνας σας.

Μαγνητικές Συσκευές Κουζίνας

Πλέον απίστευτες κουζίνες φαίνονται καταπληκτικά λόγω των μικρών λεπτομερειών. Μια καλή ανακαίνιση κουζίνας θα πρέπει να αφορά απλές προσθήκες που είναι πρακτικές και κομψές.

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μαγνήτες για να μετατρέψετε την αποθήκευση των σκευών σας από μονόχρωμη σε εξαιρετική.

Η χρήση μαγνητικών λωρίδων για να κρεμάσετε μαχαίρια είναι μια αρκετά κοινή επιλογή αποθήκευσης. Δοκιμάστε να κολλήσετε μικρούς (αλλά ισχυρούς) μαγνήτες σε άλλα σκεύη όπως κουτάλες, κουτάλια και σπάτουλες για να κρεμάσετε και αυτά.

Μια άλλη έξυπνη χρήση των μαγνητών είναι να αποθηκεύετε τα μπαχαρικά σας μαζί τους. Κρατήστε τα μπαχαρικά σας σε ομοιόμορφα, καθαρά βάζα και βάλτε τα στην οθόνη σε μια μαγνητική σανίδα.

Ξυλόσομπα

Ενα από τα πολλά μοναδικές συσκευές κουζίνας μπορείτε να έχετε είναι μια ξυλόσομπα. Αυτές οι συσκευές του 16ου αιώνα έχουν μια σύγχρονη ενημέρωση και μπορούν πλέον να δώσουν στην κουζίνα σας μια ξεχωριστή, vintage αισθητική.

Όχι μόνο είναι καλύτερα για το περιβάλλον, αλλά κοστίζουν επίσης λιγότερο στη λειτουργία τους από μια σύγχρονη ηλεκτρική κουζίνα. Το μαγείρεμα με έναν θέλει εξάσκηση και υπομονή, αλλά η εμφάνιση σε συνδυασμό με την ανταμοιβή του να φτιάχνεις φαγητό χωρίς ρεύμα αξίζει τον κόπο.

Συρτάρια ψυγείου για ανώνυμη περιήγηση

Ένα μεγάλο μέρος της αναδιαμόρφωσης της κουζίνας είναι η αξιοποίηση του χώρου που ήδη έχετε. Η αποθήκευση μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα, ειδικά αν έχετε μια μικρότερη κουζίνα ή μια μεγάλη οικογένεια για να μαγειρέψετε.

Εάν βρείτε τον εαυτό σας να παίζει Tetris όταν αποθηκεύετε τα υπολείμματα, πιθανότατα χρειάζεστε περισσότερο χώρο στο ψυγείο. Ωστόσο, υπάρχει μόνο τόσος χώρος σε μια κουζίνα.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε συρτάρια ψυγείου στη θέση των αχρησιμοποίητων ντουλαπιών για να επεκτείνετε τον χώρο του ψυγείου σας. Δεν θα υπάρχει όριο στον αριθμό των υπολειμμάτων που θα αποθηκεύσετε και μπορείτε να τα κάνετε όσο προφανή ή κρυφά θέλετε.

Στραγγιστήρι πιάτων στον τοίχο

Τίποτα δεν είναι χειρότερο από έναν μουσκεμένο πάγκο αφού τελειώσεις το ψήσιμο των πιάτων. Ή χειρότερα, το πλυντήριο πιάτων σας δεν τα στεγνώνει ποτέ εντελώς.

Τοποθετήστε μια πορώδη αποστράγγιση πιάτων πάνω από τον νεροχύτη σας για να αποφύγετε το χάος και να εξοικονομήσετε χώρο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πλένετε τα πιάτα στο χέρι χωρίς την ταλαιπωρία του στεγνώματος και δεν χρειάζεται να θυσιάσετε χώρο στον πάγκο.

Πτυσσόμενα τραπέζια

Το να έχετε ένα τραπέζι στην κουζίνα είναι εξαιρετικό για επιπλέον χώρο μαγειρέματος, για προβολή φαγητού για εκδηλώσεις ή για να κάνετε παρέα στον «σεφ» ενώ μαγειρεύουν. Ωστόσο, δεν είναι πάντα βολικό ένα τραπέζι να καταλαμβάνει τόσο πολύ χώρο.

Σκεφτείτε ένα πτυσσόμενο τραπέζι που υποχωρεί στον τοίχο. Μπορείτε να το διατηρήσετε αποθηκευμένο ενώ μαγειρεύετε, αλλά χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε έναν χώρο τοποθέτησης σε στιλ μπουφέ για τα γεύματά σας.

Για ό,τι και αν το χρησιμοποιείτε, το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι πώς λειτουργεί όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Πάρτε το μαγείρεμα

Αυτές οι μοναδικές συσκευές κουζίνας θα είναι η επιτυχία της τελευταίας σας ανακαίνισης. Τώρα ήρθε η ώρα να φορέσετε το καπάκι του σχεδιαστή σας και να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας!

Φροντίστε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας για περισσότερες ιδέες αναδιαμόρφωσης. Από κουζίνες και μπάνια μέχρι γκαράζ και εξωραϊσμό, θα σας δώσουμε όλες τις πιο πρόσφατες συμβουλές.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από την Emma Gomez (Προβολή όλων)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar