5 βιομηχανίες που κάνουν μια τεράστια επιστροφή μετά τον Covid-19

5
5 βιομηχανίες που κάνουν μια τεράστια επιστροφή μετά τον Covid-19

Η πανδημία του κορωνοϊού έβλαψε πολλές βιομηχανίες, αν όχι όλες. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί από τότε που ανακαλύφθηκε το εμβόλιο. Εδώ είναι πέντε βιομηχανίες που κάνουν τεράστια επιστροφή μετά τον Covid-19:-

  1. Τουριστική βιομηχανία

Επιβλήθηκαν ταξιδιωτικοί περιορισμοί σε όλες τις χώρες για να βοηθήσουν στην πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Σε ορισμένες χώρες, ακόμη και οι τοπικές πτήσεις απαγορεύτηκαν κάποια στιγμή. Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί επηρέασαν αρνητικά την τουριστική βιομηχανία καθώς η ταξιδιωτική βιομηχανία συμβαδίζει με την τουριστική βιομηχανία.

Ακόμα κι αν είχατε τον τρόπο μεταφοράς σας, θα ήταν δύσκολο να βρείτε ένα μέρος για να μείνετε. Ωστόσο, αυτό άλλαξε μετά την εφεύρεση και την ευρεία διανομή των εμβολίων και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον περιορισμό του ιού.

Επί του παρόντος, το να ταξιδέψετε αεροπορικώς σε άλλο έθνος δεν είναι τόσο εύκολο όσο πριν από την πανδημία, καθώς πρέπει να περάσετε πολλά τεστ covid-19 για να καθαριστείτε. Επίσης, δεν είναι τόσο σκληρό όσο ήταν τον πρώτο χρόνο της πανδημίας. Πολλοί άνθρωποι έχουν στραφεί σε ιδιωτικές πτήσεις υπό το φως της συνεχιζόμενης πανδημίας. Εάν θέλετε να ταξιδέψετε με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε ένα Εκτιμητής κόστους ναύλωσης ιδιωτικού τζετ να καταλάβετε πόσο θα σας κοστίσει και μετά να προγραμματίσετε ανάλογα.

  1. Βιομηχανία διασκέδασης

Ο τομέας της ψυχαγωγίας επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό μόλις χτύπησε ο Covid-19. Οι περισσότερες κινηματογραφικές αίθουσες έκλεισαν, δεν διοργανώθηκαν άλλες εκδηλώσεις, οι πρεμιέρες επαναπρογραμματίστηκαν ή ακυρώθηκαν και οι πρωτοβουλίες μάρκετινγκ και διανομής αναβλήθηκαν ή αναγκάστηκαν να ακυρωθούν.

Παρόλο που πολλοί άνθρωποι ήταν στο σπίτι και η παρακολούθηση προγραμμάτων ήταν το νέο χόμπι, δεν υπήρχαν πολλά νέα προγράμματα για παρακολούθηση. Ωστόσο, αυτό αλλάζει και πρόσφατα κυκλοφόρησαν περισσότερες πρεμιέρες. Η πλειονότητα των εκπομπών που είχαν αναβληθεί ξανάρχισε την παραγωγή.

Επιπλέον, οι άνθρωποι μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τη διασκέδασή τους έξω από το σπίτι. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να το κάνετε με τους φίλους και την οικογένειά σας σε ένα θέατρο ή μια αίθουσα μουσικής. Οι άνθρωποι το απολαμβάνουν καθώς θέλουν να επανασυνδεθούν και να αναπληρώσουν τον χρόνο τους μόνοι και μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

  1. Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών

Η αγορά γευμάτων σε πακέτο είναι πιο εύκολη από το μαγείρεμα, ειδικά όταν είστε εξαντλημένοι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Δεδομένου ότι τα περισσότερα άτομα παρέμειναν απομονωμένα στο σπίτι κατά τον πρώτο χρόνο της πανδημίας, οι περισσότεροι άνθρωποι μαγείρευαν τα γεύματά τους. Με αυτόν τον τρόπο, ελαχιστοποίησαν τις πιθανότητες να μολυνθούν από την παράδοση γευμάτων στο σπίτι τους.

Καθώς ο ιός φαινόταν να είναι υπό έλεγχο, οι άνθρωποι άρχισαν να παραγγέλνουν πιο συχνά και να τρώνε τα γεύματά τους στο σπίτι. Επιπλέον, η βιομηχανία ποτών, ιδιαίτερα η βιομηχανία αλκοολούχων ποτών, επηρεάστηκε σοβαρά από τον Covid-19.

Όταν γιορτάζουν κάτι ή κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν ένα ποτό με μια παρέα. Επειδή δεν επιτρέπονταν συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια της επιδημίας, η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών ήταν χαμηλή, καθώς ακόμη και παμπ και εστιατόρια είχαν κλείσει. Ωστόσο, η βιομηχανία τροφίμων και ποτών βρίσκεται σε άνοδο από τότε που άνοιξαν εστιατόρια και μπαρ.

  1. Βιομηχανία λύσεων χώρου εργασίας

Μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού, πολλές επιχειρήσεις έκαναν σχέδια για το προσωπικό τους να εργάζεται από το σπίτι. Αυτό ήταν απαραίτητο γιατί βοηθούσε τους υπαλλήλους να ξεφύγουν από το άγχος της κοινωνικής απόστασης, κάτι που τους καθιστούσε πρακτικά αδύνατο να αποδώσουν αποτελεσματικά χωρίς σωματική επαφή με τους συναδέλφους τους.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους του Covid-19, οι εταιρείες λύσεων χώρων εργασίας δυσκολεύτηκαν επειδή οι περισσότεροι από τους πελάτες τους δεν απαιτούσαν γραφείο ή χώρο συσκέψεων να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες. Αυτό φαίνεται να αλλάζει, καθώς οι περισσότερες βιομηχανίες έχουν επιστρέψει στο χώρο εργασίας τους και μπορεί να χρειαστούν κάποιους χώρους, για παράδειγμα, για προσωπικές συναντήσεις.

Η ύπαρξη τους στο γραφείο και στο χώρο εργασίας είναι κρίσιμης σημασίας για τις επιχειρήσεις που δεν μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τους υπαλλήλους τους μέσω κλήσεων ζουμ. Ωστόσο, τέτοιες επιχειρήσεις θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι το προσωπικό τους είναι εμβολιασμένο και ότι ακολουθεί τις διαδικασίες προστασίας από τον κορονοϊό.

  1. Βιομηχανία Υποδομών

Η εμφάνιση του COVID-19 έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη των υποδομών και στην παγκόσμια οικονομία. Η πλειονότητα των ανθρώπων έμειναν στο σπίτι, είτε εργάζονταν είτε μελετούσαν διαδικτυακά. Επειδή δεν υπήρχαν ταξίδια κατά τη διάρκεια της επιδημίας του Covid-19, ο κλάδος των υποδομών δεν αποτελούσε βασικό μέλημα.

Αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει μετά την εφαρμογή των βημάτων για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού και τη διανομή των εμβολίων σε όλα τα έθνη. Οι άνθρωποι ξαναρχίζουν την καθημερινότητά τους. Ως αποτέλεσμα, η ανάπτυξη των υποδομών βρίσκεται σε άνοδο.

Οι χώρες επενδύουν τώρα ακόμη και σε τεράστια έργα υποδομής για να βοηθήσουν στη σταθεροποίηση των οικονομιών τους. Οι εταιρείες υποδομών και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών αρχιτεκτονικής, μηχανικής, σχεδιασμού μεταφορών και μίσθωσης εργατικού δυναμικού, αναμένεται να επωφεληθούν από νέα κυβερνητικά έργα τόνωσης.

Με το εμβόλιο ευρέως διανεμημένο, τα πράγματα φαίνεται να επιστρέφουν στο φυσιολογικό. Οι πωλήσεις και οι επιδόσεις των βιομηχανιών βελτιώνονται επίσης με την πάροδο του χρόνου.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από Regina Thomas (Προβολή όλων)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar