Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν στείλετε το αυτοκίνητό σας

3
Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν στείλετε το αυτοκίνητό σας

Ίσως μόλις κάνατε τις διακοπές σας και σκοπεύετε να τις περάσετε στο εξωτερικό ή μόλις βρήκατε δουλειά έξω από τη χώρα. Θα θέλατε να πάρετε το αυτοκίνητό σας μαζί σας ίσως επειδή είναι φθηνότερο από το να το νοικιάσετε. Οι δύο κύριοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μετακινήσετε το αυτοκίνητό σας στη νέα χώρα είναι η μεταφορά ή η αποστολή του.

Αν και η επιλογή του τρόπου μεταφοράς εξαρτάται από εσάς, είναι σκόπιμο και φθηνότερο να το αποστείλετε. Ακόμα κι αν σκοπεύετε να στείλετε το αυτοκίνητό σας, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε πριν προχωρήσετε στην αποστολή του αυτοκινήτου.

Τα δύο βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε πριν στείλετε το αυτοκίνητό σας είναι τα κόστος αποστολής αυτοκινήτου και τρόπους πληρωμής. Προτού αναζητήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία από έναν πάροχο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι το μέγεθος της τσέπης σας και το κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών. Είναι απαραίτητο να αναζητήσετε υπηρεσίες που εμπίπτουν στον προϋπολογισμό σας για να αποτρέψετε οικονομικούς περιορισμούς.

Επίσης, θα βοηθούσε αν κοιτούσατε τον τρόπο πληρωμής. Είτε είστε άνετοι με τον τρόπο πληρωμής, που χρησιμοποιούν είτε όχι. Μερικοί τρόποι πληρωμής που μπορεί να χρησιμοποιούν μπορεί να μην είστε εξοικειωμένοι. Θα σας βοηθούσε να σκεφτείτε αυτούς που προσφέρουν πολλούς τρόπους πληρωμής χωρίς περιορισμό. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να επιλέξετε τη μέθοδο με την οποία αισθάνεστε άνετα. Διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος αποστολής, όπως εξηγείται παρακάτω.

Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος αποστολής ενός αυτοκινήτου

Η τοποθεσία όπου θέλετε να στείλετε το αυτοκίνητό σας θα έχει πιο σημαντικό αντίκτυπο στο κόστος. Εάν η τοποθεσία είναι κοντά σε αστικά κέντρα, όπως στις ΗΠΑ, όπου η πλειοψηφία των ανθρώπων ζει σε αστικές περιοχές, η αποστολή θα είναι φθηνότερη και ταχύτερη. Όπου το πληθυσμός είναι μικρότερος και οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν σε αγροτικές περιοχές, το κόστος θα είναι υψηλότερο και θα πάρει αρκετό χρόνο. Αυτό συμβαίνει επειδή θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να βγει το φορτηγό από την κύρια διαδρομή για φόρτωση και μετά να επιστρέψει στην κύρια διαδρομή.

Μια μεγαλύτερη απόσταση αποστολής θα κοστίσει περισσότερο από μια μικρότερη απόσταση αποστολής. Αυτό συμβαίνει επειδή η μεγαλύτερη απόσταση θα απαιτήσει περισσότερη εργασία και καύσιμα. Οι αποστάσεις ποικίλλουν ανάλογα με τους διαφορετικούς προορισμούς και από πού έρχεστε. Όταν σκοπεύετε να στείλετε το αυτοκίνητό σας, πρέπει να λάβετε υπόψη τον χώρο, επηρεάζοντας το κόστος.

Η τοποθεσία και η απόσταση είναι εύκολο να μετρηθούν, αλλά το μέγεθος του οχήματος δεν είναι εύκολο να μετρηθεί επειδή τα μοντέλα αυτοκινήτων ποικίλλουν. Ορισμένα αυτοκίνητα έχουν περίπλοκες τροποποιήσεις, ενώ άλλα έχουν απλές αλλαγές, επομένως το συμπέρασμα σχετικά με το μέγεθος καθίσταται πρόκληση.

Εκτός από το μέγεθος, το βάρος του αυτοκινήτου θα επηρεάσει και το κόστος αποστολής του. Τα βαρέα οχήματα με μεγάλα μεγέθη μειώνουν την ικανότητα της πίστας να μεταφέρει περισσότερα αυτοκίνητα. Επίσης, τα βαρέα οχήματα θα αυξήσουν τον ρυθμό κατανάλωσης καυσίμου. Όλα αυτά θα συμβάλουν σε υψηλότερο κόστος αποστολής.

Τα αυτοκίνητα δεν έρχονται σε συγκεκριμένα μήκη και ύψη. Τα αυτοκίνητα διατίθενται σε διαφορετικά μήκη και ύψη, γεγονός που θα επηρεάσει και το κόστος αποστολής τους. Ένα μακρύ αυτοκίνητο με μεγαλύτερο ύψος θα μειώσει επίσης την ικανότητα του φορτηγού να μεταφέρει περισσότερα αυτοκίνητα. Επομένως, το κόστος αποστολής θα είναι πολύ υψηλό. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στο μήκος ενός αυτοκινήτου περιλαμβάνουν τροχιές οροφής, ελαστικά μεγάλου μεγέθους και άλλα εξαρτήματα στο αυτοκίνητο. Εάν το αυτοκίνητό σας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω και σχεδιάζετε να το στείλετε, πρέπει να προετοιμάσετε έναν μεγάλο προϋπολογισμό.

Θα σας βοηθούσε να σκεφτείτε τον τύπο παράδοσης για την αποστολή του αυτοκινήτου σας, είτε θέλετε να αποσταλεί με κλειστό είτε με ανοιχτό φορτηγό. Κάθε ένας από τους τύπους παράδοσης έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Τα ανοιχτά φορτηγά είναι αρκετά φθηνότερα από τα κλειστά. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί να μεταφέρει περισσότερα αυτοκίνητα από ένα κλειστό φορτηγό. Τα ανοιχτά φορτηγά είναι επίσης πιο γρήγορα από τα κλειστά, αν και η απόφαση εξαρτάται από εσάς και τον προϋπολογισμό σας. Εάν έχετε μικρό προϋπολογισμό, τότε μπορείτε να εξετάσετε ένα ανοιχτό φορτηγό ως επιλογή σας.

συμπέρασμα

Η αποστολή του αυτοκινήτου σας δεν είναι μια πρόκληση, αν και δεν απαιτεί γρήγορη απόφαση. Θα βοηθήσει εάν λάβετε υπόψη όλους τους παράγοντες που θα επηρεάσουν το κόστος για να διασφαλίσετε ότι είστε στην ασφαλή πλευρά.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από Regina Thomas (Προβολή όλων)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar