Τα παγκόσμια σχέδια και υφές για ινδικούς ορίζοντες

0
Τα παγκόσμια σχέδια και υφές για ινδικούς ορίζοντες

Η συνεργασία μεταξύ της Euramax και του Eurobond έχει αναδιαμορφώσει την ινδική κατασκευαστική βιομηχανία. Μαζί, αυτές οι δύο εταιρείες έχουν αναπτύξει μερικά πρωτοποριακά προϊόντα για τον κατασκευαστικό κλάδο με τις συνδυασμένες τεχνικές γνώσεις και την αποφασιστικότητά τους. Από την ίδρυσή του, το Eurobond είναι κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής σύνθετων πάνελ αλουμινίου στη χώρα.

Η Eurobond και η Euramax συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ACP αιχμής διαφορετικών σειρών, τα οποία είναι τόσο λειτουργικά όσο και όμορφα.

Σειρά Timeless Designs:

Η σειρά συμπληρώνεται από την κομψότητα του φυσικού φινιρίσματος που προσθέτει στην αισθητική της δομής. Αυτά τα ανθεκτικά στη βρωμιά και τις γρατσουνιές ACP έχουν διάφορες χρήσεις και διατίθενται σε διαφορετικές σειρές: The Elegant Carbon Range, The True Touch Range, The Natural Brush Range, The Magnificent Metal Range και The Classic Solid Range. Ένα πραγματικά διαχρονικό ACP για να δημιουργήσετε αιώνια ομορφιά για τις κατασκευές σας.

Σειρά Glamourous Jewels:

Στη σειρά Glamourous Jewels, τα ACP έχουν σχεδιαστεί για να έχουν όψη σαν κόσμημα. Η εμφάνιση που μοιάζει με κόσμημα των ACP έχει ως αποτέλεσμα εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες με πολυτελή εμφάνιση. Διακρίνεται για την εμφάνιση που μοιάζει με κόσμημα, αυτή η σειρά έχει εγγύηση 20 ετών και διατίθεται σε μια σειρά χρωμάτων, υφών και στυλ για λαμπερούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Σειρά Authentic Textures:

Η αυθεντική υφή των ACP σε αυτήν τη σειρά είναι εκλεπτυσμένη, χρησιμοποιώντας ευρωπαϊκή τεχνολογία για να προσθέσει μια ρουστίκ εμφάνιση στους χώρους. Η σειρά περιλαμβάνει δύο σχέδια -Rough Textures και Fine Textures για να βελτιώσετε την εμφάνιση των κατασκευών σας.

Zinc Reinvented Series:

Τα ACP αυτής της σειράς προσφέρουν το εγγενές πλεονέκτημα του αλουμινίου και την καλλιτεχνική επίδραση του ψευδαργύρου. Αυτό το φινίρισμα ψευδαργύρου χαμηλού βάρους ACP είναι ένας συνδυασμός ομορφιάς και μακροζωίας, χάρη στα χαρακτηριστικά στεγανότητας του ψευδαργύρου και στο εγγενές πλεονέκτημα του αλουμινίου.

Η συνεργασία των ηγετών του κλάδου άλλαξε τον τρόπο που έμοιαζαν οι ινδικοί ορίζοντες. Αυτά τα ACP ανακάλυψαν εκ νέου τις δομές με την ελκυστική εμφάνιση και αίσθηση. Τα παγκόσμιας κλάσης χαρακτηριστικά αυτών των πάνελ αναδεικνύουν τέλεια την εμφάνιση διαφορετικών κατασκευών και χώρων. Διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα, υφές, φινιρίσματα και μοτίβα, αυτές οι σειρές είναι ένας σίγουρος τρόπος για να προσθέσετε κομψότητα και σύγχρονη εμφάνιση. Είτε πρόκειται για εμπορικό είτε για προσωπικό χώρο, τα ACP αυτής της σειράς είναι εξαιρετικά υλικά επένδυσης για την κατασκευή εξαιρετικών κατασκευών.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar