Τα οφέλη και τα μειονεκτήματα της μετεγκατάστασης του σπιτιού σας μετά το κολέγιο

7
Τα οφέλη και τα μειονεκτήματα της μετεγκατάστασης του σπιτιού σας μετά το κολέγιο

Έχετε ολοκληρώσει την αποφοίτησή σας από το κολέγιο σας και σχεδιάζετε να εξερευνήσετε κάποιες δυνατότητες εργασίας; Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις και να αναζητήσετε προοπτικές εργασίας σε ένα νέο μέρος ή πόλη. Λόγω του σκληρού ανταγωνισμού, οι περισσότεροι απόφοιτοι κολεγίου αγωνίζονται να βρουν μια καλύτερη δουλειά.

Ακόμη και οι απόφοιτοι που επιτυγχάνουν μια κατάλληλη θέση εξακολουθούν να έχουν ανεπαρκή μισθό που μόλις επαρκεί για τα βασικά τους έξοδα διαβίωσης και την πληρωμή ενοικίου.

Πολλοί απόφοιτοι κολεγίου βρίσκουν καλύτερη επιλογή να μετεγκατασταθούν και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους σε τέτοιες περιστάσεις. Αυτή η προσέγγιση θα τους βοηθήσει να εξοικονομήσουν χρήματα και θα τους προσφέρει εύλογο χρόνο για να σκεφτούν το μέλλον τους και να επιτύχουν τους στόχους τους χωρίς να ανησυχούν για τα έξοδα διαβίωσής τους. Εάν θέλετε να μετακομίσετε, υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν μετακομίσετε

Το πρώτο και πιο ουσιαστικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε ένα ταξίδι είναι να επιλέξετε τι πρέπει να μαζέψετε και τι όχι. Πετάξτε όλα εκείνα τα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πια στο σπίτι σας, όπως τρόφιμα, προϊόντα μπάνιου και διακοσμητικά κοιτώνα.

Αντικείμενά σας όπως τα ηλεκτρονικά σας είδη, τα μαγειρικά σκεύη και τα έπιπλά σας είναι απαραίτητα και πρέπει να τα κρατάτε ασφαλή μέχρι να βρείτε τη θέση σας. Προς το παρόν, είναι καλύτερα να διατηρείτε τα αντικείμενά σας σε χώρο αποθήκευσης εκτός τοποθεσίας για να αποφύγετε την ακαταστασία στο σπίτι σας. Αν ψάχνετε για αποθηκευτικό χώρο στην ή κοντά στην Kelowna του Καναδά, η εγκατάσταση αποθήκευσης του χωριού Airport είναι πάντα ο πιστός σας σύντροφος. Θα σας βοηθήσει να ασφαλίσετε τα αντικείμενά σας μέχρι να είστε έτοιμοι να τα μεταφέρετε στη θέση σας. Εάν ορισμένα από τα υπάρχοντά σας χρειάζονται πιο προσεκτική φροντίδα, το Kelowna αυτοαποθηκευτικός χώρος Η εγκατάσταση προσφέρει επίσης κλιματιζόμενους χώρους.

Πλεονεκτήματα της μετεγκατάστασης του σπιτιού σας μετά το κολέγιο

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη μετεγκατάσταση του σπιτιού σας μετά την ολοκλήρωση της αποφοίτησής σας. Μερικά από τα πιο σημαντικά περιγράφονται παρακάτω.

  • Θα έχετε κάποια δημοσιονομική ευρωστία

Η ζωή στο σπίτι σάς επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου για το μέλλον. Οι δικοί σας δεν θα σας χρεώσουν καμία μίσθωση, επομένως θα συνεισφέρετε μόνο στα έξοδα φαγητού, κοινής ωφελείας και προμηθειών. Θα κάνει τα επαναλαμβανόμενα κόστη σας εξαιρετικά χαμηλά και θα έχετε την ευκαιρία να εξοικονομήσετε πολλούς αρχικούς ελέγχους. Το συνολικό υπόλοιπό σας θα αρχίσει να αυξάνεται και σύντομα θα έχετε αρκετά χρήματα για να πληρώσετε το ενοίκιο σας ή να πάτε στο κατάστημα διαμερισμάτων.

  • Θα έχετε την επιλογή να αλλάξετε και να ξεκινήσετε τον δρόμο σας σε όλη τη ρουτίνα της ζωής

Η παραμονή στο σπίτι σας για μερικούς μήνες μετά την αποφοίτησή σας από το κολέγιο θα σας δώσει την ευκαιρία να προσαρμοστείτε στην επαγγελματική ζωή και να χαρακτηρίσετε τους στόχους και τους στόχους σας. Θα σας επιτρέψει να νιώσετε άνετα με τις ευθύνες των ενηλίκων και να εγκατασταθείτε σε ένα πρόγραμμα ρουτίνας. Επίσης, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πλήρως αυτό που θέλετε και να διαμορφώσετε μια μεθοδολογία για να επιτύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους.

  • Θα έχετε λίγες υποχρεώσεις στο σπίτι σας

Οι δικοί σας άνθρωποι θα διατηρήσουν το σπίτι τους και θα χειριστούν όλες τις οικογενειακές δουλειές όπως έκαναν συνεχώς. Έτσι, δεν θα είναι δική σας ευθύνη να πλύνετε τα ρούχα, να καθαρίσετε, να μαγειρέψετε, να αφαιρέσετε τα σκουπίδια, να βγείτε για ψώνια και πολλά άλλα. Δεν θα έχετε πολλά καθήκοντα, αλλά μάλλον περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε την καριέρα σας, καθώς και το φαγητό θα είναι θρεπτικό και νόστιμο.

  • Θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με τους παλιούς σας συντρόφους

Εάν έχετε φίλους που εξακολουθούν να ζουν στην παλιά σας γειτονιά, η μετεγκατάσταση πίσω με τους ανθρώπους μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να τους γνωρίσετε και να αναβιώσετε τη συντροφιά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να αναζητήσετε τους φίλους σας, να κάνετε παρέα μαζί τους, να συλλέξετε μερικές καλές αναμνήσεις και να περάσετε υπέροχες στιγμές μαζί τους. Θα έχετε πάντα δίπλα σας τους αξιόπιστους συντρόφους σας και δεν θα αισθάνεστε ποτέ υποτιμημένοι ή έρημοι.

Μειονεκτήματα της μετεγκατάστασης στο σπίτι με τους ανθρώπους σας μετά το κολέγιο

Ανεξάρτητα από κάθε εξαιρετικό ευνοϊκό πλεονέκτημα του να ζεις με ολόκληρη την οικογένειά σου, μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις μετά τη μετεγκατάσταση στο σπίτι σου μετά το κολέγιο.

Μερικά από τα μειονεκτήματα της επιστροφής στο σπίτι σας αναφέρονται παρακάτω!

  • Θα θυσιάσετε ένα μέρος των ευκαιριών και της ελευθερίας σας

Όταν ζείτε με τους δικούς σας, θα πρέπει να ακολουθείτε τα πρότυπά τους και να είστε ευχαριστημένοι με τη γονική φροντίδα και το ενδιαφέρον. Είναι γεγονός ότι πλέον είσαι μεγάλος. Ωστόσο, η οικογένειά σας θα είναι πάντα ανήσυχη, αμυντική, νόμιμη και περίεργη για εσάς. Οι γονείς θα προσπαθούν πάντα να ξέρουν τι κάνετε, πού πηγαίνετε πότε θα επιστρέψετε στο σπίτι, με ποιον θα πάτε και ούτω καθεξής. Οι πολλές θορυβώδεις ερωτήσεις και οι ανεπιθύμητες προτροπές μερικές φορές θα σας ενοχλήσουν και δεν θα τις απολαύσετε.

  • Η ασφάλειά σας θα δεχθεί επίθεση

Η μετεγκατάσταση πίσω στο σπίτι των ανθρώπων σας προτείνει να θυσιάσετε την ασφάλειά σας. Θα πρέπει να μοιραστείτε τον χώρο διαβίωσής σας και θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε στα αδιάκριτα βλέμματα. Το μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να περπατήσει σε όλο το δωμάτιό σας όποτε το θέλει. Δεν θα βρείτε την ευκαιρία να φέρετε έναν φίλο ή ένα ραντεβού στο σπίτι χωρίς να το γνωρίζουν και να κάνουν ενοχλητικές ερωτήσεις.

Θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες και πρόθυμοι βλάβες και θα ζητούν διευκρινίσεις κάθε φορά που θα παρατηρήσουν κάτι περίεργο. Επιπλέον, οι δικοί σας, οι γείτονές σας και άλλοι θα προσπαθήσουν να εμπλακούν υπερβολικά στις υποθέσεις σας. Θα πρέπει να εγκαταλείψετε κάποιες από τις τάσεις σας όπως να παίζετε δυνατή μουσική τη νύχτα, να περπατάτε με τα ρούχα σας (και ούτω καθεξής). Και πρέπει να παραμένεις κατάλληλος όλη την ώρα.

  • Ολόκληρη η κοινωνική σας δραστηριότητα θα είναι περιορισμένη

Μετά το κολέγιο, η μετεγκατάσταση στην παλιά σας γειτονιά συνεπάγεται την ατελείωτη μετεγκατάσταση από τους φίλους του κολεγίου σας. Πολλοί από τους παλιούς σας φίλους μπορεί να έχουν μετακομίσει σε διάφορες άλλες πολιτείες ή αστικές κοινότητες, οπότε μπορεί να καταλήξετε να αισθάνεστε πολύ πεσμένοι ή μελαγχολικοί.

Επιπλέον, μπορεί να μην υπάρχουν πολλοί έφηβοι στην περιοχή και η δημιουργία ενός άλλου κύκλου φίλων μπορεί να είναι πολύ δύσκολη για εσάς. Επίσης, η συνεννόηση θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια αν έχετε συντρόφους γύρω σας. Όλοι θα ασχοληθούν με τις ευθύνες τους. Δεν θα μπορείτε να κάνετε απεριόριστες κοινωνικές εκδηλώσεις στο σπίτι σας ή αργά το βράδυ πάρτι στο σπίτι σας.

συμπέρασμα

Η μετεγκατάσταση στο σπίτι σας μετά την αποφοίτησή σας από το κολέγιο φαίνεται καλύτερη επιλογή για να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και να αγοράσετε αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε το μέλλον σας και πολλά άλλα. Οι απόφοιτοι κολεγίου θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους κίνηση πίσω στους δικούς τους μέχρι να τακτοποιηθούν τελικά και να μπορέσουν να πληρώσουν για τα μηνιαία έξοδα διαβίωσης, τα ενοίκια και ούτω καθεξής. Μαζί με αυτά τα πλεονεκτήματα της μετακίνησης πίσω στο σπίτι σας, υπάρχουν και ορισμένα μειονεκτήματα. Ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες και να ανεχτείτε κάποιες παρεμβολές. Ωστόσο, τα πλεονεκτήματα της επιστροφής στο σπίτι υπερτερούν των μειονεκτημάτων, οπότε αξίζει τον κόπο.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από την Emma Gomez (Προβολή όλων)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar