Συμβουλές DIY διακόσμησης για τον εξωτερικό σας χώρο για να κάνετε πιο όμορφο

2
Συμβουλές DIY διακόσμησης για τον εξωτερικό σας χώρο για να κάνετε πιο όμορφο

Πώς να κάνω τον εξωτερικό μου χώρο πιο ευχάριστο και όμορφο είναι μια κοινή ερώτηση στο μυαλό των ανθρώπων. Ο λόγος του είναι ότι ο εξωτερικός σας χώρος είναι το καλύτερο μέρος για να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε. Εάν οργανώσετε σωστά αυτό το μέρος, θα είναι ευχάριστο για εσάς.

Για παράδειγμα, εάν τα παιχνίδια είναι διάσπαρτα γύρω από το γρασίδι, το γκαζόν σας δεν θα φαίνεται άνετο. Για να το κάνετε ένα άνετο μέρος, θα πρέπει να είστε μια ιδιοφυΐα και να προσπαθήσετε να ακολουθήσετε μερικές DIY συμβουλές διακόσμησης. Εδώ, Οι Ακαδημαϊκές Εργασίες θα σας δώσει μερικές DIY συμβουλές διακόσμησης για τον εξωτερικό σας χώρο για να τον κάνετε πιο όμορφο.

Σε ένα καλώδιο:

Μπορείτε να διακοσμήσετε τα φυτά στο γκαζόν σας με υπέροχο τρόπο. Απαιτείται απλό υλικό για αυτό. Χρειάζεστε μόνο λουλούδια μαζί με γλάστρες. Για το λόγο αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τεχνητά λουλούδια.

Μετά από αυτό, θα πρέπει να επικολλήσετε ένα φύλλο ορθογώνιου σχήματος στον τοίχο. Σε αυτό το φύλλο, θα πρέπει να κρεμάσετε αυτά τα λουλούδια μαζί με γλάστρες. Θα σας προσφέρει μια όμορφη εξωτερική εμφάνιση.

Απλά προσθέστε νερό:

Υπάρχουν μερικά σπίτια στα οποία δεν έχουν αρκετό χώρο για πισίνες. Ως εκ τούτου, είναι δύσκολο για αυτούς να προσθέσουν νερό στο γκαζόν. Μπορούν εύκολα να φέρουν νερό στο γκαζόν τους με τη βοήθεια μιας ιδέας DIY.

Για το λόγο αυτό, απαιτούν μια μεγάλη μπανιέρα νερού. Σε αυτή τη μπανιέρα νερού, θα πρέπει να καλλιεργήσουν φυτά νερού. Αυτά τα φυτά νερού είναι εύκολα διαθέσιμα στα κοντινά φυτώρια.

Έρημος σε γλάστρα:

Εάν εμπνέεστε από την ομορφιά της ερήμου, μπορείτε εύκολα να φέρετε αυτή την ομορφιά στο γκαζόν σας. Για αυτόν τον λόγο, χρειάζεστε απλώς μια κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους και σε αυτή τη μεσαίου μεγέθους γλάστρα, θα πρέπει να προσθέσετε πέτρες. Αφού προσθέσετε αυτές τις πέτρες, θα πρέπει να καλλιεργήσετε φυτά της ερήμου σε αυτή τη γλάστρα. Αυτό το είδος ιδέας DIY θα δώσει επίσης μια ωραία εμφάνιση στο γκαζόν σας.

Liven A Corner:

Εάν έχετε μια παραμελημένη γωνιά στο γκαζόν σας, μπορείτε εύκολα να την κάνετε χρήσιμη και όμορφη με τη βοήθεια αυτής της ιδέας DIY. Για το λόγο αυτό, χρειάζεστε σανίδες πεύκου ανάλογα με το μέγεθος αυτής της γωνίας. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει λευκό χρώμα σε αυτές τις σανίδες.

Μετά από αυτό, θα πρέπει να γεμίσετε αυτές τις σανίδες με πηλό και να προσπαθήσετε να καλλιεργήσετε όμορφα λουλούδια. Εάν δεν θέλετε να καλλιεργήσετε λουλούδια σε αυτές τις σανίδες, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τεχνητά λουλούδια. Αυτά τα τεχνητά λουλούδια θα δώσουν επίσης μια τολμηρή εμφάνιση σε εκείνη τη γωνία του γκαζόν σας.

Πράσινο σε ένα ραβδί:

Μπορείτε επίσης να προετοιμάσετε αυτό το απαραίτητο έργο DIY με τη βοήθεια λίγων υλικών. Για το λόγο αυτό, χρειάζεστε ένα μακρύ ξύλινο ραβδί. Σε αυτό το μακρύ ξύλινο ραβδί, θα πρέπει να κρεμαστείς τεχνητό υλικό που μοιάζει με γρασίδι. Θα πρέπει να το κρατήσετε στην κύρια πύλη του εσωτερικού σας χώρου. Αυτό θα προσφέρει επίσης μια όμορφη εμφάνιση στον εξωτερικό σας χώρο.

Spring Fairy Garden:

Υπάρχουν κάποιοι που τους αρέσει η άνοιξη. Μπορούν επίσης να δώσουν μια ανοιξιάτικη νεράιδα στο γρασίδι τους. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να βρουν μια ιδιαίτερη θέση στο γκαζόν τους. Σε αυτό το μέρος, θα πρέπει να κρατήσουν μια μεγάλη γλάστρα. Στη γλάστρα, θα πρέπει να φυτέψουν μερικά απαραίτητα και όμορφα ανοιξιάτικα λουλούδια.

Μεγαλώνω:

Υπάρχουν μερικά σπίτια που δεν έχουν αρκετό χώρο για να φυτέψουν πολλά φυτά και δέντρα. Δεν πρέπει να ανησυχούν για αυτό γιατί μπορούν επίσης να κάνουν την εξωτερική τους όψη, ακολουθώντας αυτές τις απλές ιδέες DIY.

Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να κρατούν τις μεταλλικές ράβδους κάθετα και να προσπαθούν να μεγαλώσουν τα καλύτερα φυτά τους κατά μήκος αυτών των ράβδων. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τεχνητά υλικά για να προσφέρουν πρασινάδα στους εξωτερικούς τους χώρους.

Κρεμαστός κήπος:

Είναι επίσης η καλύτερη και φθηνή ιδέα DIY για να κάνετε τον εξωτερικό σας χώρο όμορφο. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να βρείτε μια ιδιαίτερη θέση στο γκαζόν σας και να προσπαθήσετε να κρεμάσετε ξύλινα καρβέλια με τη βοήθεια ενός σπάγκου. Σε αυτά τα ξύλινα ψωμιά, θα πρέπει να προσπαθήσετε να προσθέσετε μερικά τεχνητό υλικό ανθοφορίας.

Garden Under Glass:

Τα υλικά που απαιτούνται για την κατασκευή αυτού του απαραίτητου έργου DIY είναι ένας γυάλινος θόλος, μικρό κλαδί, βρύα διάθεσης, διάφανη πετονιά, λεπτό σύρμα και κόλλα. Απαιτούνται επίσης μερικά μικρά φυτά, όπως οι βρωμέλιες και οι βαλάντσια. Για να ολοκληρώσετε αυτό το έργο, θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα βασικά βήματα.

Πρώτα απ ‚όλα, θα πρέπει να προσθέσετε βρύα υγρής διάθεσης. Δεύτερον, θα πρέπει να προσθέσετε μια ξεκάθαρη πετονιά. Τρίτον, θα πρέπει να προσθέσετε το υγρό βρύα σφάγνου. Επιτέλους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κόλλα και λεπτό σύρμα για να στερεώσετε αυτά τα φυτά με το ξύλο.

Αφού δημιουργήσετε αυτό το έργο DIY, θα πρέπει να το φροντίσετε. Πρώτα απ ‚όλα, θα πρέπει να προστατέψετε αυτά τα φυτά από τις μεγάλες περιόδους του άμεσου ήλιου. Δεύτερον, θα πρέπει να κλείσετε τον γυάλινο θόλο.

Ανακυκλωμένη οθόνη:

Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να βρείτε ένα όμορφο έργο τέχνης από την αγορά. Αυτό το όμορφο έργο τέχνης πρέπει να έχει τετράγωνο σχήμα. Αφού αγοράσετε αυτό το όμορφο έργο τέχνης, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το κρεμάσετε στον μπροστινό τοίχο του εξωτερικού σας χώρου. Αφού το κρεμάσετε στον μπροστινό τοίχο, θα πρέπει να κρεμάσετε μαζί του και μερικά ανθισμένα φυτά.

Αυτό το είδος του έργου DIY θα προσφέρει μια τολμηρή εμφάνιση στον εξωτερικό σας χώρο.

Υπαίθριος σταθμός πλυσίματος ποδιών:

Αυτή είναι η καλύτερη ιδέα για εσάς εάν περνάτε πολύ χρόνο στο γκαζόν σας ξυπόλητοι. Ο λόγος είναι ότι αν επιστρέφετε στο εσωτερικό του σπιτιού σας με βρώμικα πόδια, το εσωτερικό σας θα είναι επίσης βρώμικο.

Επομένως, θα πρέπει να φτιάξετε υπαίθριο σταθμό πλυσίματος ποδιών και να προσπαθήσετε να μπείτε στο σπίτι σας αφού πλύνετε τα πόδια σας.

Αποθήκευση δίπλα στην πισίνα:

Μαζί με τα φυτά και τα λουλούδια, υπάρχουν και κάποιες άλλες DIY ιδέες για να διακοσμήσετε τον εξωτερικό σας χώρο. Εάν έχετε πισίνα στο γκαζόν σας, μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο αποθήκευσης δίπλα στην πισίνα. Για το λόγο αυτό, χρειάζεται απλώς να τακτοποιήσετε ένα μικρό ξύλινο κουτί.

Σε αυτό το μικρό ξύλινο κουτί, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε τα απαραίτητα πράγματα που απαιτούνται για να κάνετε μπάνιο. Θα πρέπει να κρατήσετε αυτό το ξύλινο κουτί σε μια γωνία της πισίνας.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από την Emma Gomez (Προβολή όλων)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar