Ρίξτε μια ματιά στους πολυάριθμους τύπους καναλιών συρταριών

1
Ρίξτε μια ματιά στους πολυάριθμους τύπους καναλιών συρταριών

Οι δρομείς ντουλαπιών, γνωστοί και ως διαφάνειες, είναι ευαίσθητα στοιχεία μηχανήματος που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα συστήματα ντουλαπιών. Αυτά συνδέονται στα πλάγια, επιτρέποντας την ίδια κίνηση μέσα και έξω. Είναι απλά στην τοποθέτησή τους και απαιτούν τακτική συντήρηση για την αποφυγή σκουριάς. Οι ράφι ράφι επιτρέπουν στους υποδοχείς να γλιστρούν μέσα και έξω από μονάδες όπως ντουλάπια κουζίνας, μονάδες ντουλαπιών και ούτω καθεξής. Το βάρος, η μέθοδος τοποθέτησης, το μήκος, η επέκταση και η μηχανική ολίσθησης ταξινομούνται. Τα καλύτερα είναι αυτά που ανοίγουν και κλείνουν με ελάχιστη προσπάθεια και όσο το δυνατόν λιγότερο θόρυβο. Αυτές οι συσκευές δρομέα έχουν μια σειρά από μοναδικές ιδιότητες που βοηθούν στην ομαδοποίησή τους σε διαφορετικές κατηγορίες. Τα φινιρίσματα, ο σχεδιασμός, οι επεκτάσεις/μήκος δρομέων, η φέρουσα ικανότητα και τα χαρακτηριστικά τοποθέτησης είναι μερικές μόνο από αυτές τις κατηγορίες. Υπάρχουν διάφοροι τύποι συρταριών κουζίνας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μάθετε για αυτά λεπτομερώς από αυτό το blog διαβάζοντας μέχρι το τέλος.

Εδώ είναι οι Διαφορετικοί τύποι διαφανειών συρταριών που πρέπει να γνωρίζετε

Συρταριέρα με ρουλεμάν

Οι διαφάνειες συρταριών με ρουλεμάν είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους συρταριών. Οι συρταριέρες με ρουλεμάν, όπως υποδηλώνει το όνομα, διακρίνονται από τη χρήση ρουλεμάν. Έχουν μικρές μεταλλικές μπάλες ενσωματωμένες στις ράγες που μειώνουν την τριβή, επιτρέποντας στα συρτάρια να ανοίγουν και να κλείνουν πιο εύκολα. Διατίθενται συρταρωτές συρταριέρες με ρουλεμάν με μονή ή αμφίδρομη διαδρομή. Ανεξάρτητα, είναι όλα εξοπλισμένα με ρουλεμάν μέσα στις ράγες.

Διαφάνειες με ρουλεμάν και μαλακό κλείσιμο

Οι διαφάνειες με ρουλεμάν χρησιμοποιούν ρουλεμάν αντί για κυλίνδρους για να επιτρέπουν τηλεσκοπική κίνηση. Είναι οι τύποι καναλιών συρταριού που αποτελούνται από τρία μέρη: το μέλος του ντουλαπιού, το ενδιάμεσο μέλος και το μέλος του συρταριού. Το μέλος του ντουλαπιού, όπως και ο κύλινδρος ολισθαίνει, προσαρμόζεται σε ένα σταθερό ή γειωμένο εξάρτημα, δηλαδή στο ντουλάπι, και το στοιχείο του συρταριού συνδέεται στο κινούμενο τμήμα, δηλαδή στο συρτάρι. Το ενδιάμεσο στοιχείο έρχεται σε επαφή με δύο σετ σφαιρικών ρουλεμάν, το πρώτο από τα οποία συνδέεται με τις αυλακώσεις του μέλους του ντουλαπιού και το δεύτερο με τις αυλακώσεις του στοιχείου του συρταριού.

Το μέλος συρταριού, το οποίο ολισθαίνει πάνω από τα ρουλεμάν μεταξύ του και του ενδιάμεσου μέλους καθώς εκτείνεται ο μηχανισμός, είναι το πρώτο εξάρτημα που κινείται. Μόλις το μέλος του συρταριού φτάσει στο άκρο των σφαιρικών ρουλεμάν, το ενδιάμεσο μέλος θα αρχίσει να γλιστρά κατά μήκος των σφαιρικών ρουλεμάν μεταξύ του και του μέλους του ντουλαπιού μέχρι να εκταθεί πλήρως. Τα ρουλεμάν σε κάθε αυλάκωση του μηχανισμού, όπως και η σχεδίαση με δύο κυλίνδρους, παρέχουν οριζόντια σταθερότητα και επιτρέπουν την ισόπεδη επέκταση.

Συρταριέρα διαφάνειες στο κέντρο

Ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται στο κέντρο συρταριέρες τα διακρίνει. Τοποθετούνται ακριβώς κάτω από τα συρτάρια στο κέντρο. Όταν αφαιρείτε ένα συρτάρι από ένα έπιπλο, θα παρατηρήσετε ότι το κεντρικά τοποθετημένο συρτάρι γλιστράει στο κέντρο κάτω από αυτό. Επειδή είναι τοποθετημένα στο κέντρο των συρταριών, αναφέρονται ως συρταριέρες που τοποθετούνται στο κέντρο.

Συρταριές συρταριού τοποθετημένες από κάτω

Οι συρταριέρες που τοποθετούνται κάτω είναι διαθέσιμες εκτός από τις συρταριέρες που είναι τοποθετημένες στο κέντρο. Στα πλαϊνά, οι συρταριέρες είναι τοποθετημένες κάτω. Όπως και οι συρταριέρες που είναι τοποθετημένες στο κέντρο, βρίσκονται κάτω από τα συρτάρια με τα οποία χρησιμοποιούνται. Οι συρταρωτές συρταριέρες τοποθετημένες στο κέντρο τοποθετούνται στη μέση των συρταριών, ενώ οι συρταρωτές συρταριέρες που τοποθετούνται κάτω τοποθετούνται στα πλάγια. Και οι δύο τύποι είναι εγκατεστημένοι κάτω από τα συρτάρια, αλλά μόνο οι κάτω τοποθετημένες συρταριέρες είναι ορατές στα πλάγια.

Κυλινδρικά συρόμενα

Οι κυλιόμενες διαφάνειες ή τα κυλιόμενα συρτάρια αποτελούνται από δύο μέρη: το μέλος του ντουλαπιού και το μέλος του συρταριού, το καθένα με τον δικό του κύλινδρο, ο οποίος είναι συνήθως κατασκευασμένος από πλαστικό. Το μέλος του ντουλαπιού, όπως υποδηλώνει το όνομα, συνδέεται σε ένα σταθερό ή γειωμένο εξάρτημα, δηλαδή στο ντουλάπι, ενώ το στοιχείο του συρταριού συνδέεται σε ένα κινούμενο στοιχείο, δηλαδή στο συρτάρι. Μόλις αφαιρεθεί, κάθε κύλινδρος θα χωρέσει στην υποδοχή που βρίσκεται στο άλλο στοιχείο και θα βρίσκεται στα απέναντι άκρα του μηχανισμού, με τον κύλινδρο του μέλους ντουλαπιού στο μπροστινό μέρος.

Γλιστρήματα για πλευρική τοποθέτηση

Τα πλαϊνά συρτάρια και τα συρτάρια με ρουλεμάν είναι εξαιρετικές επιλογές για ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα όταν επιλέγετε συρταριέρες για τα ντουλάπια σας. Εγκαθιστώντας μια γραμμική ολίσθηση σε κάθε πλευρά του συρταριού, μπορείτε να επιτύχετε ομαλή κίνηση κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο του. Αυτά τα υψηλής ποιότητας, τεράστια ξύλινα πάνελ αποθήκευσης με ρουλεμάν μπορούν να υποστηρίξουν έως και 250 λίβρες και, σε αντίθεση με τις πλαστικές ή τις ξύλινες διαφάνειες, είναι αυτολιπαινόμενα και δεν κολλάνε. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλες πλαϊνές διαφάνειες στήριξης που χρειάζονται μόνο το μισό χώρο μεταξύ της πλευράς της πόρτας και του ντουλαπιού, οι πλαϊνές πλάκες στήριξης βαρέως τύπου απαιτούν τα τρία τέταρτα του χώρου για να διασφαλιστεί η σωστή εγκατάσταση. Τα πλαϊνά συρτάρια συρταριών διακρίνονται από άλλους τύπους συρταριέρων λόγω της ορατότητάς τους.

Αγοράστε τους διάφορους τύπους καναλιών συρταριών από την McCoy Mart

Εάν θέλετε να μάθετε την τιμή του συρταριού ή να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τύπους λειτουργιών διαφανειών συρταριών κουζίνας, το McCoy Mart είναι το μέρος που πρέπει να πάτε. Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη γκάμα ειδών. Έχει μια μεγάλη ποικιλία από μάρκες από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε. Επιπλέον, η αγορά από αυτό το κατάστημα είναι απλή. Για αγορές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την εφαρμογή είτε το πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να λάβετε μαζικές εκπτώσεις και τιμολόγια GST εάν έχετε λογαριασμό επαγγελματία.

Κορυφαίες μάρκες στις τσουλήθρες συρταριών κουζίνας

Συρτάρια Κουζίνας Ozone | Συρταριέρα Κουζίνας Godrej | Διαφάνειες συρταριών κουζίνας Nixon | Slimline Συρταριέρα Κουζίνας | Συρταριέρα Κουζίνας Dorhawk

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar