Ποιες είναι οι χρήσεις της Καμινάδας Κουζίνας;

1
Ποιες είναι οι χρήσεις της Καμινάδας Κουζίνας;

Οι καμινάδες βοηθούν στο να διατηρείτε την κουζίνα σας καθαρή και τακτοποιημένη. Είναι μια μόνιμη λύση εάν προβληματίζεστε με το λάδι και το λίπος που επικάθονται στους τοίχους της κουζίνας σας. Καθώς μαγειρεύετε, το δωμάτιο γίνεται συχνά ένας θάλαμος θερμότητας. Μια κουκούλα λύνει και αυτό το πρόβλημα σας εξαλείφοντας τη ζεστασιά. Υπάρχουν πολλές χρήσεις καμινάδας κουζίνας όπως αυτές. Επιπλέον, κάνει το σπίτι σας να φαίνεται εκθαμβωτικό και επιτρέπει στον καθαρό αέρα να ρέει στο δωμάτιο. Μάθετε περισσότερα για τις χρήσεις που έχουν οι απορροφητήρες διαβάζοντας αυτό το άρθρο.

Μάθετε πώς λειτουργούν

Εάν σκέφτεστε τον σκοπό των καμινάδων στην κουζίνα, τότε πρώτα μάθετε πώς λειτουργούν οι κουκούλες. Χρησιμοποιούνται κυρίως για αερισμό. Συλλέγει και μεταφέρει μολυσμένο αέρα, αφήνοντας τον εσωτερικό αέρα καθαρό και ανανεωμένο. Η κουκούλα είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για όποιον του αρέσει να μαγειρεύει και να διασκεδάζει τους επισκέπτες στο σπίτι με φρεσκομαγειρεμένα γεύματα.

Ο μηχανισμός του μοντέλου είναι πολύ απλός. Σταγονίδια καπνού και λαδιού σύρονται στον αεραγωγό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος.

Διατίθεται μοντέλο με αγωγό ή χωρίς αγωγούς. Υπάρχουν μερικές διαφορές στον τρόπο λειτουργίας αυτών των δύο συστημάτων. Ένα μοντέλο με αγωγούς περιλαμβάνει μια κουκούλα, έναν κινητήρα, φίλτρα, εύκαμπτους σωλήνες/σωλήνες PVC και ένα πολύπλοκο σύστημα αγωγών. Για να τοποθετηθούν οι οπές εξαερισμού εξωτερικά και να ενσωματωθούν στο σκυρόδεμα, απαιτούνται κατάλληλες σωληνώσεις. Για να εξασφαλιστεί ο μέγιστος αερισμός, συνήθως τοποθετείται ακριβώς πάνω από τη σόμπα.

Ένα μοντέλο χωρίς αγωγούς είναι παρόμοιο με ένα αεραγωγό, μόνο που έχει επιπλέον φίλτρο άνθρακα και δεν διαθέτει αγωγούς. Ο μολυσμένος αέρας διοχετεύεται πρώτα μέσω του πρωτεύοντος φίλτρου, το οποίο αφαιρεί τα σταγονίδια λαδιού. Στη συνέχεια, ο αέρας περνά μέσα από ένα φίλτρο άνθρακα, το οποίο αφαιρεί οσμές, αναθυμιάσεις και υγρασία.

Εδώ είναι οι χρήσεις της καμινάδας στην κουζίνα

Το μαγείρεμα και το τηγάνισμα φαγητών σε λάδι, tadka, ψήσιμο στη σχάρα και άλλα, αφήνουν λιπαρά και λιπαρά σημάδια σε όλο το δωμάτιο μαγειρέματος. Επιπλέον, ο μάγειρας εκτίθεται σε πολύ καπνό κατά την προετοιμασία του φαγητού, κάτι που είναι επιβλαβές για την υγεία του. Μια κουκούλα θα μπορούσε να είναι χρήσιμη σε αυτήν την περίπτωση. Τα σύγχρονα μοντέλα αντλούν καπνό, ρύπανση και οσμές, καθώς και λιπαρά σωματίδια. Διατηρούν όχι μόνο το χώρο μαγειρέματος καθαρότερο και ασφαλέστερο, αλλά διατηρούν επίσης το δωμάτιο δροσερό απορροφώντας τη θερμότητα μακριά από τη σόμπα αερίου.

Συνήθως, οι αεραγωγοί κατασκευάζονταν με βάση την επιστημονική αρχή ότι ο ζεστός αέρας ανεβαίνει, με μακριά κάθετα μοντέλα που διώχνουν τον ζεστό αέρα έξω. Ο αέρας που διέρχεται από την καμινάδα φιλτράρει και απορροφά θερμότητα και τα λεπτά φίλτρα στην καμινάδα παγιδεύουν σωματίδια. Η καμινάδα κουζίνας είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι. Βοηθούν στον καθαρισμό και την οργάνωση της κουζίνας.

Η καμινάδα προσθέτει επίσης στα γενικά θέματα και το σχεδιασμό της κουζίνας και του σπιτιού και διατηρεί την κουζίνα χωρίς μυρωδιές. Ο σημαντικότερος παράγοντας της κουκούλας είναι να διατηρεί το δωμάτιο δροσερό απορροφώντας ζεστό αέρα και ατμό από τα σκεύη. Αυτό εμποδίζει τον ατμό να πιτσιλάει στο πρόσωπο του μάγειρα.

Μάθετε για τους διαφορετικούς τύπους αυτού του προϊόντος

Εφόσον γνωρίζετε για τις χρήσεις της ηλεκτρικής καμινάδας, πρέπει να γνωρίζετε τους διαφορετικούς τύπους μοντέλων που διαθέτουν. Σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή, οι απορροφητήρες έχουν επίσης διάφορους τύπους στους οποίους κατηγοριοποιούνται. Ενώ ορισμένα ταξινομούνται με βάση το φίλτρο που χρησιμοποιεί, μερικά βασίζονται στον τύπο τοποθέτησης. Οι επτά τύποι που είναι διαθέσιμοι είναι οι εξής:

Επιτοίχιο

Μπορείτε να καταλάβετε από το όνομα ότι αυτός ο τύπος είναι εγκατεστημένος στον τοίχο. Όντας ιδανικοί για οικιακές και εμπορικές χρήσεις, αυτοί οι αεραγωγοί διατίθενται σε 90 cm και 60 cm.

Γωνιακή βάση

Τα μοντέλα γωνιακής βάσης τοποθετούνται σε γωνία και είναι ιδανικά αν έχετε λιγότερο χώρο στην κουζίνα σας. Ωστόσο, είναι πολύ κομψά και έχουν φινιρίσματα που προσθέτουν αισθητική στην κουζίνα σας.

Όρος του νησιού

Εάν έχετε μεγάλη κουζίνα και το τραπέζι μαγειρέματος σας βρίσκεται στο κέντρο του δωματίου, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις καμινάδες που είναι τοποθετημένες στο νησί. Είναι κρεμασμένα από την οροφή πάνω από την εστία σας.

Ενσωματωμένη βάση

Εάν έχετε μια αρθρωτή ρύθμιση δωματίου μαγειρέματος, μπορείτε να διορθώσετε ένα ενσωματωμένο μοντέλο. Τοποθετούνται τοποθετώντας μέσα στο ντουλάπι σας ή μέσα στα συρτάρια πάνω από την εστία σας.

Αγοράστε Καμινάδα για χρήση στην κουζίνα από την McCoy Mart

Το McCoy Mart είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελείται από πολλά είδη και μάρκες. Μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε σε προσιτές τιμές. Η κατοχή ενός επαγγελματικού λογαριασμού θα σας εξασφαλίσει μαζικές εκπτώσεις. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε προσαρμοσμένα αποτελέσματα αναζήτησης προσαρμόζοντας τα φίλτρα αναζήτησης. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ή το πρόγραμμα περιήγησης, καθώς μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα από οπουδήποτε. Τα προϊόντα είναι αυθεντικά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αποκτήστε την ιδανική σας καμινάδα από αυτό το κατάστημα ανά πάσα στιγμή!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar