Η καλύτερη καμινάδα για εγκατάσταση στην ινδική κουζίνα

0
Η καλύτερη καμινάδα για εγκατάσταση στην ινδική κουζίνα

Ο εξαερισμός είναι μια συσκευή που πρέπει να έχετε σε κάθε σπίτι, ειδικά αν μένετε με την οικογένειά σας και η προετοιμασία του δείπνου απαιτεί πολύ τηγάνισμα, σοτάρισμα και σκλήρυνση. Έχει γίνει βασικό χαρακτηριστικό της κουζίνας για απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας. Συλλέγει οσμές και καπνό, διατηρώντας το χώρο μαγειρέματος καθαρό και απαλλαγμένο από λάδια, βρωμιά, αναθυμιάσεις, καπνούς και βρωμιά. Βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη σόμπα υγραερίου και μια καλοσχεδιασμένη μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση της κουζίνας σας.

Υπάρχουν αρκετές λύσεις διαθέσιμες στην αγορά που διαφέρουν ως προς το στυλ, τη χρησιμότητα και το εύρος τιμών. Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Οι αεραγωγοί κουζίνας 60 cm θεωρούνται ως η καλύτερη καμινάδα για μικρές κουζίνες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεγαλύτερο μέγεθος, ανάλογα με την ανάγκη και το μέγεθος της κουζίνας. Συλλέξαμε μια λίστα με την Καλύτερη ηλεκτρική καμινάδα για Ινδική Κουζίνα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη για τον προϋπολογισμό, τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Καλύτερη Καμινάδα για Μικρές Κουζίνες

Συνιστούμε τις Kaff, Hindware, Faber και Sunflame ως τις καλύτερες μάρκες που προσφέρουν την Ηλεκτρική Καμινάδα για Ινδική Κουζίνα με τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε ατόμου.

Καμινάδα κουζίνας Kaff

Η Kaff παρέχει μια ποικιλία σχεδίων σε διάφορες μορφές και μεγέθη που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους κουζίνας. Διατίθεται μια ποικιλία μοντέλων, το καθένα με το δικό του χρώμα, τα χαρακτηριστικά και τη μέθοδο εγκατάστασης του. Οι ισχυροί απορροφητήρες με ροή αέρα είναι σχεδιασμένοι για να διατηρούν τον χώρο μαγειρέματος καθαρό και υγιεινό, αλλά προσθέτουν επίσης ελκυστικότητα σε αυτόν. Ακολουθούν οι καλύτερες επιλογές του Kaff:

Καμινάδα Kaff MEL BF Soft Push Control-60cm

Είναι εξοπλισμένο με ένα διπλό φίλτρο διαφράγματος που παρέχει μια εμπειρία μαγειρέματος χωρίς καπνό και καπνό. Είναι ένας άξονας τοποθέτησης στον πλευρικό τοίχο σε στυλ πυραμίδας που μπορεί να φιλοξενήσει σόμπα 2-4 καυστήρων. Το μαύρο ματ φινίρισμα και το μεγάλο φως LED προσθέτουν κομψότητα στη σχεδίαση. Διαθέτει τρία Speed ​​Push Controls που διασφαλίζουν ότι είναι καθαρό χωρίς καμία ταλαιπωρία. Η ικανότητα αναρρόφησης είναι 1025 m3/hr για κουζίνα μεσαίου μεγέθους.

Kaff VASCO DHC 75 Dry Heat Auto Clean Filterless Chimney-75cm

Ενσωματώνει δύο φίλτρα διαφράγματος για βελτιωμένο έλεγχο που βοηθά στην εξάλειψη του καπνού και διατηρεί την επιφάνεια χωρίς λάδια και λίπη. Τροφοδοτείται από κινητήρα μεγάλης διάρκειας με χάλκινο σύρμα. Διαθέτει φως LED που βελτιώνει την όραση του χρήστη. Περιλαμβάνει επίσης μηχανισμό αυτόματου καθαρισμού που απαιτεί λιγότερη συντήρηση. Ένας συλλέκτης λαδιού συλλέγει το λάδι και το γράσο που το καθιστά εύκολο στη χρήση και είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε σόμπα με περισσότερους από έναν καυστήρες. Έχει εντυπωσιακή ισχύ αναρρόφησης 1250m3/hr.

Αγορασε τωρα: Καμινάδα κουζίνας Kaff

Υδραυλικά Καμινάδα Κουζίνας

Μπορείτε να βασιστείτε στα Hindware Appliances για μια υγιεινή εμπειρία μαγειρέματος χωρίς καπνό. Τα προϊόντα τους είναι ένας συνδυασμός στυλ υψηλής τεχνολογίας και επιστήμης αιχμής που σας επιτρέπει να μαγειρεύετε χωρίς αναθυμιάσεις. Είναι κατασκευασμένα με εξαιρετικά υλικά και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τα μοντέρνα μοντέρνα σχέδια για να συμπληρώνουν τα κομψά σχέδια του χώρου μαγειρέματος. Οι καλύτερες επιλογές Hindware δίνονται παρακάτω:

Hindware Nevio 60 cm 1200 m3/hr Auto-Clean Καμινάδα με φίλτρο διαφράγματος

Είναι εξοπλισμένο με λειτουργία αυτόματου καθαρισμού που διασφαλίζει ότι ο χώρος μαγειρέματος σας παραμένει χωρίς καπνό, αναθυμιάσεις, λάδια και βρωμιά. Τα φίλτρα διαφράγματος που υπάρχουν σε αυτό το προϊόν εγγυώνται ότι η μαγειρική σας εμπειρία είναι χωρίς προβλήματα. Το προϊόν πρέπει να καθαρίζεται κάθε έξι μήνες καθώς διαθέτει μηχανισμό θερμικού αυτόματου καθαρισμού. Έχει ικανότητα αναρρόφησης 1200 m3/hr και είναι επίσης εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό.

Hindware Nevio 90 cm 1200 m3/hr Auto-Clean Καμινάδα με φίλτρο διαφράγματος

Αυτός είναι ένας μοναδικός άξονας που είναι εξοπλισμένος με φίλτρο διαφράγματος. Είναι ελκυστικό λόγω της κομψής σχεδίασής του, η οποία διαθέτει οθόνη αφής και έλεγχο τριών ταχυτήτων. Λειτουργεί καλά για βαρέως τύπου τηγάνισμα και ψήσιμο στη σχάρα. Έχει ισχυρή ισχύ αναρρόφησης 1200 κυβικά μέτρα την ώρα. Ο κομψός και συμπαγής σχεδιασμός το καθιστά μια μοντέρνα προσθήκη σε κάθε μικρό χώρο μαγειρέματος. Διαθέτουν φώτα LED που σας επιτρέπουν να βλέπετε τα πάντα καλά κατά το μαγείρεμα.

Αγορασε τωρα: Υδραυλικά Καμινάδα Κουζίνας

Καμινάδα κουζίνας Faber

Βοηθά στη διατήρηση της καθαριότητας και της υγιεινής στον χώρο μαγειρέματος, κρατώντας μακριά τις οσμές, τον καπνό και το λίπος. Οι συσκευές υψηλής λειτουργικότητάς τους περιλαμβάνουν μια ποικιλία τεχνολογιών αιχμής και αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, όπως η τεχνολογία Sil-K, η τεχνολογία αυτόματου καθαρισμού και ένα φίλτρο τριών επιπέδων, που τις καθιστούν εύχρηστες και αποτελεσματικές. Ακολουθούν οι καλύτερες επιλογές της Faber:

Φάμπερ Καμινάδα HOOD ACE PRO HC PB BK 60

Το μοντέλο Faber διαθέτει εξαερισμό αυτόματου καθαρισμού και χωρίς φίλτρο που απαιτεί λιγότερη συντήρηση. Ο τύπος εγκατάστασης είναι επιτοίχιος που το καθιστά κατάλληλο για μικρό χώρο μαγειρέματος. Ο μηχανισμός θερμικού αυτόματου καθαρισμού επιτρέπει τον καθαρισμό χωρίς χειροκίνητη παρεμβολή. Η υψηλή του δύναμη αναρρόφησης το καθιστά ιδανικό για βαθύ τηγάνισμα και βαρύ ψήσιμο. Το πάνελ του είναι κατασκευασμένο από μαύρο σκληρυμένο γυαλί που το καθιστά αισθητικά ελκυστικό.

Επιτοίχια κουκούλα καπνοδόχου Faber Class Plus PB BK LTW 60

Η πατενταρισμένη τεχνολογία φίλτρου διαφράγματος σε αυτόν τον άξονα έχει σχεδιαστεί ειδικά για λαδερά ινδικά μαγείρεμα. Το φίλτρο διαφράγματος τριπλής στρώσης επιτρέπει στους ατμούς να κατευθύνονται ξαφνικά, διαχωρίζοντας έτσι τα σωματίδια λίπους. Είναι απλό στη λειτουργία και αυτονόητο, καθώς διαθέτει κουμπί 3 ταχυτήτων και ξεχωριστό κουμπί για φως. Το άψογα μαύρο φινίρισμα αυτού του προϊόντος εκσυγχρονίζει τον χώρο μαγειρέματος.

Αγορασε τωρα: Καμινάδα κουζίνας Faber

Καμινάδα Κουζίνας Sunflame

Μπορείτε απλά να διώξετε τις δυσάρεστες οσμές και να λειτουργήσετε στο χώρο μαγειρέματος χωρίς να πνιγείτε με τον άξονα Sunflame. Δεν θα προσθέσουν μόνο κομψότητα στο σπίτι σας, αλλά η μεγάλη τους δύναμη αναρρόφησης θα το κρατήσει καθαρό. Είναι γνωστά για τον μοναδικό σχεδιασμό και την τεχνολογία αιχμής τους. Ακολουθούν οι καλύτεροι αεραγωγοί Sunflame:

Sunflame CH Bella 60 SS Επιτοίχια Καμινάδα – 60 cm

Αυτός ο άξονας διαθέτει δύο φίλτρα διαφράγματος κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Τα φίλτρα βαρέως τύπου είναι κατάλληλα για ινδική κουζίνα. Έχει ισχύ αναρρόφησης 1100 κυβικά μέτρα την ώρα. Ενσωματώνει λειτουργία αυτόματου καθαρισμού που ενεργοποιείται με θερμότητα που επιτρέπει στο μηχάνημα να καθαρίζεται χωρίς κόπο διατηρώντας παράλληλα σταθερή απόδοση. Διαθέτει μοντέρνα μινιμαλιστική εμφάνιση με φινίρισμα από χάλυβα και σκληρυμένο γυάλινο θόλο. Το σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό.

Sunflame CH Bella 60 BK Επιτοίχια Καμινάδα – 60 cm

Αυτός ο αεραγωγός διαθέτει κινητήρα 190w υψηλής απόδοσης και καινοτόμος σχεδιασμός που περιέχει τον κινητήρα και τον διπλό στρόβιλο. Αυτό επιτρέπει στον ανεμιστήρα να περιστρέφεται σημαντικά πιο γρήγορα ενώ είναι πολύ σταθερός και αθόρυβος στη λειτουργία. Είναι εξοπλισμένο με έξυπνα χειριστήρια με κουμπιά που παρέχουν βέλτιστη άνεση και ευκολία. Το φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί με μαύρη επικάλυψη πούδρας προσθέτει μια πινελιά λάμψης στον χώρο μαγειρέματος, χάρη στα ανώτερα χαρακτηριστικά του και τη σταθερή του απόδοση.

Αγορασε τωρα: Καμινάδα Κουζίνας Sunflame

Αγοράστε τους καλύτερους αεραγωγούς για κουζίνα στην Ινδία στο McCoy Mart

Το McCoy Mart είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που σας επιτρέπει να αγοράσετε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από μάρκες και είδη από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Με έναν επαγγελματία λογαριασμό, μπορείτε να επιτύχετε μαζική εξοικονόμηση σε οποιοδήποτε αγαθό, είτε πρόκειται για είδη υγιεινής ή υλικό, ηλεκτρικές συσκευές ή αξεσουάρ. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε εάν θέλετε να αποκτήσετε αυθεντικά προϊόντα σε χαμηλή τιμή.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar