Δώστε μια δομημένη και κομψή εμφάνιση στην κουζίνα σας με το ντουλάπι κουζίνας

3
Δώστε μια δομημένη και κομψή εμφάνιση στην κουζίνα σας με το ντουλάπι κουζίνας

Αν σας αρέσει να μαγειρεύετε στο σπίτι σας, τότε θα θέλατε να έχετε τα πράγματα οργανωμένα στην κουζίνα σας.

Αυτό όχι μόνο βοηθάει στο να φτάσουν τα πράγματα γρήγορα, αλλά δείχνει επίσης το γενικό στυλ του ατόμου που διευθύνει την κουζίνα.

Ο καλύτερος τρόπος για να οργανώσετε τα πράγματα στην κουζίνα είναι να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα ντουλάπια κουζίνας.

Τα προσαρμοσμένα ντουλάπια κουζίνας θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύετε είδη διατροφής, εξοπλισμό κουζίνας, μαχαιροπίρουνα και άλλα αξεσουάρ κουζίνας.

Τα σύγχρονα προσαρμοσμένα ντουλάπια κουζίνας διαθέτουν ενσωμάτωση όλων των συσκευών κουζίνας όπως ψυγείο, καμινάδα, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων κ.λπ.

Υπάρχουν πολλά υλικά που χρησιμοποιούνται για έθιμο ντουλάπια κουζίνας, και όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους.

Ξύλο

Αν ψάχνετε για κλασική και χωμάτινη γοητεία, τότε το ξύλο είναι μια καλή επιλογή για προσαρμοσμένη κατασκευή ντουλαπιών κουζίνας.

Όχι μόνο φαίνεται κομψό, αλλά ταυτόχρονα, είναι μια πιο βιολογική επιλογή. Πολλαπλοί τύποι ξύλου όπως ξύλο τικ, τριανταφυλλιά ή σκληρό ξύλο μπορούν να επιλεγούν σύμφωνα με την επιλογή, τη χρήση και τον προϋπολογισμό σας.

Μπορείτε να γυαλίσετε το τελικό προϊόν με βερνίκι ή να το βάψετε σύμφωνα με το χρώμα της επιλογής σας.

Το ξύλο θα προσθέσει υφή και φυσικότητα στην κουζίνα σας, αλλά έρχεται με ανάγκες γυαλίσματος και μακράν το κόστος του είναι προς την υψηλότερη πλευρά.

Ply & Laminate

Το Ply & laminate είναι μια άλλη επιλογή όταν πρόκειται να δημιουργήσετε ένα ντουλάπι κουζίνας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια δομή βάσης χρησιμοποιώντας κόντρα πλακέ ή μοριοσανίδες και στη συνέχεια να εφαρμόσετε laminate πάνω της.

Τα ελάσματα είναι συνδυασμένη πλαστική ρητίνη, πολλαπλά φύλλα χαρτιού και ένα επάνω φύλλο σκληρού πλαστικού. Είναι ανθεκτικό και ως επί το πλείστον ανθεκτικό στις γρατσουνιές υλικό.

Για χρήση στην κουζίνα, επιλέξτε αδιάβροχο κόντρα πλακέ και συνδυασμό laminate υψηλής πίεσης.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη χειροτεχνία laminate καθώς αν δεν πιεστούν σωστά θα ξεκολλήσουν. Μερικά από τα ελάσματα είναι επιρρεπή να απελευθερώνουν τοξικά αέρια όταν το πλαστικό τους συναντά τη θερμότητα.

PVC

Τα προσαρμοσμένα ντουλάπια κουζίνας από PVC είναι μια άλλη επιλογή εάν ψάχνετε για μια φθηνότερη επιλογή. Δίνουν καθαρό φινίρισμα και μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα.

Προσφέρουν αδιάβροχες και αδιάβροχες επιλογές για προσαρμοσμένα ντουλάπια κουζίνας. Είναι εύκολο να συντηρηθούν και δεν διαβρώνονται και είναι ανθεκτικά στους τερμίτες.

Δεν έχετε τόσες πολλές επιλογές όπως τα laminates ή το ξύλο όταν πρόκειται για PVC, επίσης οι περιορισμένες επιλογές υλικού σας κάνουν να επιλέξετε μόνο εάν είναι απαραίτητο.

Μέταλλο

Τα μεταλλικά προσαρμοσμένα ντουλάπια κουζίνας είναι μια άλλη επιλογή. Εάν διαχειρίζεστε μια επαγγελματική κουζίνα ή θέλετε μια στιβαρή εμφάνιση για την κουζίνα σας, τότε τα μεταλλικά ντουλάπια κουζίνας είναι μια καλή επιλογή.

Είναι ισχυρά και ανθεκτικά, αλλά συνήθως είναι μια ακριβή επιλογή. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ξύλο ενώ το ξύλο είναι η επιλογή σας για ντουλάπια και το μέταλλο που λειτουργεί ως πόρτα ντουλαπιού.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια επιδέξια πινελιά χρησιμοποιώντας μέταλλο ως υλικό ντουλαπιών και γυαλί ως πόρτες ντουλαπιών.

Τα μεταλλικά προσαρμοσμένα ντουλάπια κουζίνας καθαρίζονται εύκολα. Αλλά είναι επιρρεπείς σε γρατσουνιές και το λάδι ή το πιτσίλισμα φαγητού αρχίζουν να εναποτίθενται πάνω τους, τότε γίνεται δύσκολο να καθαριστούν.

Πολλές φορές εμείς εστίαση στις εξωτερικές εμφανίσεις των προσαρμοσμένων ντουλαπιών κουζίνας και χάνουμε πώς πρέπει να δομούμε τα ντουλάπια μέσα.

Μπορεί να θέλετε να σχεδιάσετε στοιχεία όπως ράγες, ώστε να μπορείτε να βγάλετε εύκολα τα ντουλάπια σας για καθαρισμό.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γάντζους σε κάθετα ντουλάπια για να αποθηκεύετε αντικείμενα εύκολα και εύκολα μετακινούμενα.

Πρέπει να βάλετε πολλές ιδέες σχεδίασης για να διασφαλίσετε ότι τα ντουλάπια είναι οργανωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τον χώρο αποθήκευσης.

Όλα τα αντικείμενα στην κουζίνα πρέπει να έχουν καθορισμένη τη θέση τους και πρέπει να κάνετε σχέδια ώστε να τα αποθηκεύετε ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης τους.

Όταν πρόκειται για την επιλογή προσαρμοσμένων ντουλαπιών κουζίνας, τότε δεν πρέπει να παραλείψετε να προσθέσετε φωτισμό έτσι ώστε τα πάντα στα ντουλάπια να είναι εύκολα ορατά.

Υπάρχουν ατελείωτες επιλογές όταν σχεδιάζετε τα προσαρμοσμένα ντουλάπια κουζίνας σας, επιλέξτε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα σύμφωνα με το στυλ, τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από την Emma Gomez (Προβολή όλων)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar