Διαφορετικοί τύποι πωμάτων πόρτας και η χρήση τους

0
Διαφορετικοί τύποι πωμάτων πόρτας και η χρήση τους

Τα πώματα πόρτας είναι απαραίτητα στοιχεία υλικού που μπορούν να αποτρέψουν τις πόρτες ή τα χερούλια των θυρών από την καταστροφή των τοίχων. Αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ανέπαφη τη βαφή ή την ταπετσαρία για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην αποφυγή της ανάγκης επισκευής ή εκ νέου σοβάτισης τοίχων. Τα πώματα πόρτας, όπως και τα περισσότερα υλικά, συχνά θεωρούνται πιο χρηστικά παρά αισθητικά, επομένως είναι ιδανικό να επιλέξετε ένα που είναι και χρήσιμο και δεν βγαίνει πολύ.

Η κύρια λειτουργία ενός προφυλακτήρα είναι να αποτρέπει τη ζημιά στον παρακείμενο τοίχο δίπλα στην πύλη σας. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι τα blockers μπορεί να προσφέρουν μια κομψή όψη σε οποιαδήποτε περιοχή, ενώ παραμένουν ανοιχτές οι πύλες σας. Μπορείτε να βελτιώσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας εγκαθιστώντας πώματα ασφαλείας που κρατούν τους επιτιθέμενους μακριά και έξω από τις εξωτερικές σας πύλες.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι πωμάτων πόρτας που διατίθενται στην αγορά, καθένας από τους οποίους εμποδίζει την πύλη να βλάψει τους τοίχους. Οι καλύτεροι τύποι θυρών για την περιοχή σας θα καθοριστούν από τον τύπο της πύλης που έχετε και τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να προστατεύσετε τον τοίχο σας. Λοιπόν, ας μάθουμε για τα διάφορα είδη διαθέσιμων πωμάτων πύλης και τον τρόπο λειτουργίας τους! Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει μια ποικιλία από πύλες, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για εσάς!

Μεγάλη γκάμα πωμάτων πόρτας

  • Πώμα πόρτας βάσης

  • Πώμα πόρτας δαπέδου

  • Μαγνητικό Πώμα Πόρτας

Πώμα πόρτας βάσης

Αυτά είναι από τα πιο δημοφιλή πώματα πόρτας στην αγορά. Οι περισσότεροι άνθρωποι οραματίζονται τους προφυλακτήρες πύλης. η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό είναι αυτή ενός προφυλακτήρα Πόρτας Baseboard. Αυτοί οι προφυλακτήρες έχουν συνήθως μια λαστιχένια άκρη και είναι στερεωμένοι στη βάση της πύλης. Αυτό στερεώνεται συχνά στο πίσω μέρος μιας πύλης για την προστασία του τοίχου. Συνήθως έχουν ελατήριο για να είναι εύκαμπτοι. Ωστόσο, υπάρχουν και άκαμπτα διαθέσιμα στην αγορά.

Οι προφυλακτήρες βάσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξάλειψη του ήχου από το χτύπημα των πυλών. Η τοποθέτηση προφυλακτήρων πύλης βάσης όχι μόνο προστατεύει το χρώμα και το σοβά τοίχου από την αλλοίωση, αλλά επίσης αποτρέπει τα πόμολα από γρατσουνιές και ζημιές. Η χρήση αυτού του αναστολέα μπορεί επίσης να προστατεύσει τις πύλες σας από βλάβη που προκαλείται από την ταχεία αιώρηση. Η τοποθέτησή τους είναι απλή, γεγονός που τα καθιστά σημαντικό συστατικό της βελτίωσης του σπιτιού.

Πώμα πόρτας δαπέδου

Αυτά τοποθετούνται στο πάτωμα για να μην ανοίγουν πολύ οι πύλες και να καταστρέφουν τον τοίχο. Τόσο η πύλη όσο και η άκρη της πόρτας μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στον τοίχο. Μπορείτε απλά να το αποφύγετε χρησιμοποιώντας έναν προφυλακτήρα δαπέδου. Οι προφυλακτήρες δαπέδου είναι κατασκευασμένοι από μικρές μεταλλικές καμάρες και τοποθετούνται στο πάτωμα κάτω από την είσοδο. Σε ορισμένα σπίτια έχουν τοποθετηθεί αλυσίδες με προφυλακτήρες δαπέδου και μαγνήτες. Αυτά μπορούν εύκολα να κρατήσουν την πύλη ανοιχτή ενώ ταυτόχρονα την σταματούν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε λαστιχένιες σφήνες που είναι τοποθετημένες στο πάτωμα.

Διαβάστε επίσης: Μάθετε τα πάντα για τα πώματα πόρτας προτού αγοράσετε ένα!

Αυτοί οι μπλοκάρτες πύλης που τοποθετούνται στο δάπεδο χρησιμοποιούνται συνήθως σε εμπορικές εγκαταστάσεις. Ωστόσο, εάν η πύλη σας βρίσκεται σε πολυσύχναστη περιοχή, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στο σπίτι. Αυτοί οι αναστολείς σχηματίζουν μια στιβαρή και ανθεκτική ασπίδα για κάθε είδους πύλες, συμπεριλαμβανομένων ξύλινων και laminate. Η εγκατάσταση αυτού του μπλοκ αναμφίβολα θα προστατεύσει τις πύλες σας από γρατσουνιές, γρατσουνιές και ενοχλητικούς θορύβους.

Μαγνητικό Πώμα Πόρτας

Το μαγνητικό πώμα είναι μια από τις πιο προσαρμόσιμες και ευέλικτες μορφές πωμάτων πύλης. Αυτό το πώμα τοποθετείται στην άκρη του δαπέδου ή του τοίχου για την αποφυγή ζημιάς στον τοίχο. Η ισχυρή μαγνητική δύναμη κρατά την πύλη ανοιχτή και την εμποδίζει να χτυπήσει στον διπλανό τοίχο. Ωστόσο, σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στη βάση.

Η μαγνητική δύναμη αυτών των θυρών χρησιμοποιείται για να κρατήσει την πύλη ανοιχτή μέχρι να την κλείσετε με δύναμη. Αυτές είναι οι καλύτερες πόρτες για σπίτια μεταξύ των διαφόρων τύπων. Αυτά τα στοπ είναι εξαιρετικές για την αποφυγή ζημιών από γυψοσανίδες. Είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί σε πύλες όπου η περιοχή είναι πολυσύχναστη γιατί εμποδίζει το πόμολο να χτυπήσει στον τοίχο.

Αγοράστε τα Doorstoppers σας από την McCoy Mart

Τώρα που μάθατε για τις πολλές ποικιλίες θυρών, μπορείτε να τις αγοράσετε από τη McCoy Mart. Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλά υψηλής ποιότητας υλικό, ηλεκτρικά προϊόντα και προϊόντα οικιακής βελτίωσης, μεταξύ άλλων. Διαθέτουν επίσης όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό πύλης. Πωλούν αυθεντικά προϊόντα με μέτριο κόστος. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα αποτελέσματα αλλάζοντας τις ρυθμίσεις τόσο στο πρόγραμμα περιήγησης όσο και στην εφαρμογή. Εάν έχετε λογαριασμό επαγγελματία, μπορείτε ακόμη και να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα σε κάθε αγορά.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar