Διαφορετικοί τύποι Κλειδαριά συρόμενης πόρτας για ασφαλή ασφάλεια του σπιτιού σας

0
Διαφορετικοί τύποι Κλειδαριά συρόμενης πόρτας για ασφαλή ασφάλεια του σπιτιού σας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια συρόμενη γυάλινη πόρτα μπορεί να κάνει την είσοδο του σπιτιού σας να φαίνεται πιο όμορφη, ελκυστική και φιλόξενη. Έχουν τεράστιους υαλοπίνακες που επιτρέπουν στον καθαρό αέρα και το φυσικό φως να μπαίνει εύκολα. Επιπλέον, είναι εύκολο να καθαριστούν και να λειτουργήσουν. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού επιλέγουν συρόμενες πόρτες λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν.

Οι συρόμενες πόρτες είναι μια άκρως πρακτική επιλογή και εξοικονόμηση χώρου για το σπίτι σας. Είναι επίσης εξαιρετικά ελκυστικά! Ωστόσο, μπορεί να εγείρουν σημαντικές ανησυχίες για την ασφάλεια. Η ασφάλεια είναι σημαντική για εσάς και την οικογένειά σας και κάτι τόσο βασικό όσο μια αξιόπιστη συρόμενη γυάλινη κλειδαριά εισόδου μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεδομένου ότι δεν κλείνουν και δεν ανοίγουν όπως οι παραδοσιακές εισόδους με κλειδαριά, καθίσταται δύσκολο να γνωρίζετε ποια συρόμενα γυάλινα μάνδαλα εισόδου είναι κατάλληλα για το σπίτι σας.

Όταν εργάζεστε με μια συρόμενη είσοδο, υπάρχουν πολλές επιλογές μπουλονιών πύλης για να διατηρήσετε το σπίτι σας ασφαλές. Οι παρακάτω είναι οι πιο διαδεδομένοι τύποι κλειδαριών συρόμενης πόρτας:

Τύποι συρόμενων γυάλινων κλειδαριών πόρτας

 • Ηλεκτρονικό ή Smart Lock

 • Mortise και Hook Lock

 • Κλείδωμα με διπλό μπουλόνι ή κλείδωμα

 • Κλείδωμα ζάντας

 • Κλειδαριά με θηλιά συρόμενης πόρτας

Ηλεκτρονικό ή Smart Lock

Τα ηλεκτρονικά μάνδαλα θυρών είναι η πιο πρόσφατη και πρωτοποριακή λύση για συρόμενες γυάλινες πόρτες. Αυτά τα έξυπνα μπουλόνια είναι εντελώς αυτόματα. Προσφέρουν υψηλό βαθμό προστασίας, ενσωματώνουν ασύρματες τεχνολογίες όπως WiFi και Bluetooth, επιτρέποντάς σας ασυναγώνιστο έλεγχο.

Αυτά τοποθετούνται στην επιφάνεια της πόρτας. Παρέχουν προγραμματιζόμενες λειτουργίες όπως βιομετρικά στοιχεία, αυτόματο κλείδωμα και εφαρμογές smartphone που μπορούν να βελτιώσουν την ασφάλεια του σπιτιού. Μπορούν επίσης να ξεκλειδωθούν με πληκτρολόγιο ή αναγνώριση αμφιβληστροειδούς για επαγγελματικούς χώρους.

Χαρακτηριστικά

 • Συνήθως συνοδεύονται από ενσωματωμένο συναγερμό ασφαλείας που θα παράγει αυτόματα έναν δυνατό συναγερμό σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης.
 • Έρχονται με ένα ζευγάρι υπερκείμενα κλειδιά σε περίπτωση που θέλετε να ανοίξετε την πύλη κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης.

Mortise και Hook Lock

Τα μάνδαλα κουμπώματος είναι η πιο κοινή μορφή της συρόμενης πόρτας. Τοποθετούνται στο εσωτερικό του πάνελ και μπορούν να στερεωθούν μόνο από μέσα και έξω. Αποτελούν μια χαμηλού κόστους επιλογή για ιδιοκτήτες σπιτιού που δεν ενοχλούνται να ανοίγουν και να κλείνουν τις πύλες τους από έξω.

Απαιτείται ένα κλειδί για να ανοίξετε τα μάνδαλα στερέωσης και αγκίστρωσης. Βασίζονται αποκλειστικά σε ένα κουμπί πάνω και κάτω για να κρατούν την πύλη κλειστή. Τα μπουλόνια και τα μπουλόνια με άγκιστρο είναι ιδιαίτερα δημοφιλή λόγω της στιβαρής κατασκευής τους.

Χαρακτηριστικά

 • Είναι ένα στιβαρό, ελκυστικό και μακράς διαρκείας μπουλόνι για τις κύριες και εσωτερικές πύλες κατοικιών, ακόμη και εμπορικών χώρων.
 • Μπορεί να λειτουργήσει απλά με το κλειδί τόσο από μέσα όσο και από έξω.

Κλείδωμα με διπλό μπουλόνι ή κλείδωμα

Τα διπλά μπουλόνια προσθέτουν έναν επιπλέον βαθμό προστασίας και τοποθετούνται εύκολα στην πλειονότητα των συρόμενων θυρών. Λειτουργούν αποτρέποντας την ανύψωση ή την αφαίρεση της πόρτας από το πλαίσιο στο οποίο κινείται. Επειδή είναι εγκατεστημένα κοντά στη λαβή, θα είναι συμβατά με οποιαδήποτε άλλα μπουλόνια στην πόρτα σας.

Τα μπουλόνια είναι στερεωμένα στο στέλεχος και συγκρατούνται μεταξύ τους με μπουλόνια που αλληλοσυνδέονται, καθιστώντας τα πιο δυνατά και ανθεκτικά. Είναι απλά στη λειτουργία τους και είναι μια χαμηλού κόστους επιλογή για μάνδαλα πόρτας από γυαλί βεράντας. Αυτά τα μάνδαλα χρησιμοποιούν δύο μπουλόνια για να στερεώνουν την είσοδο τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό του πλαισίου.

Χαρακτηριστικά

 • Έχει διπλάσια αντοχή σε σύγκριση με άλλα μπουλόνια που το κάνουν δύσκολο να σπάσει.
 • Μπορείτε εύκολα να το τοποθετήσετε απευθείας στο τζάμι.

Κλείδωμα ζάντας

Η κλειδαριά στεφάνης είναι μια κλειδαριά επιφανειακής τοποθέτησης που τοποθετείται στην επιφάνεια μιας πόρτας. Στερεώνει την πόρτα με ένα μάνδαλο που γλιστράει στο χείλος ή το πλαίσιο. Για τη λειτουργία αυτού του μανδάλου, χρησιμοποιούνται πορσελάνη, ορείχαλκος ή άλλοι τύποι πόμολα ή λαβές.

Ένα μάνδαλο ζάντας διαθέτει μηχανισμό υψηλής ποιότητας που παρέχει μέγιστη ασφάλεια. Είναι ανθεκτικό στη λαβή και τη δύναμη, καθιστώντας το εξαιρετικά ασφαλές. Επιπλέον, διαθέτει ένα πόμολο ασφαλείας για βελτιωμένη προστασία και προστασία της ιδιωτικής ζωής, και είναι σχεδιασμένο να είναι πρακτικά άθραυστο, μη διαλέξιμο και ανθεκτικό στη σκουριά και τη διάβρωση.

Χαρακτηριστικά

 • Περιέχουν ένα στιβαρό και μακράς διαρκείας τριβίδα για περαιτέρω ασφάλεια.
 • Μπορεί να ανοίξει τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό χρησιμοποιώντας ένα κλειδί και ένα πόμολο στο εσωτερικό.

Κλειδαριά με θηλιά συρόμενης πόρτας

Αυτό είναι ένα απλό μάνδαλο που είναι γενικά προσβάσιμο σε καταστήματα οικιακών βελτιώσεων. Αυτό το μπουλόνι είναι στερεωμένο στο πλαίσιο στη μία πλευρά και στην είσοδο από την άλλη. Προσαρμόζει την πύλη στο παραβάν με πολύ ασφαλή τρόπο.

Είναι επίσης απλό στη χρήση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σηκώσετε και να σύρετε τον μεγαλύτερο βρόχο στον δέκτη. Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης αυτού του τύπου μάνδαλου είναι η ευκολία εγκατάστασής του. Μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε οπουδήποτε μαζί με το πλαίσιο, κάτι που θα σας προσφέρει ευκολία στη διαδικασία εγκατάστασης.

Χαρακτηριστικά

 • Αυτό είναι ένα βολικό μπουλόνι που εξοικονομεί χώρο επειδή είναι εύκολο στην εγκατάσταση και την εργασία μαζί του.
 • Μπορεί να λειτουργήσει με κλειδί υπερίσχυσης τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό.

Αγοράστε τις συρόμενες πόρτες σας από τη McCoy Mart

Τώρα που έχετε μάθει για τις πολλές ποικιλίες κλειδαριών πύλης βεράντας, μπορείτε να αγοράσετε ένα για τον εαυτό σας από τη McCoy Mart. Είναι μια διαδικτυακή επιχείρηση που πουλά μια ποικιλία ειδών υλικού, ηλεκτρικών και ανακαίνισης σπιτιού υψηλής ποιότητας. Διαθέτουν επίσης όλο τον εξοπλισμό της πύλης. Παρέχουν αυθεντικά προϊόντα σε λογικές τιμές. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το πρόγραμμα περιήγησης και τις ρυθμίσεις της εφαρμογής για να εξατομικεύσετε τα αποτελέσματα. Εάν έχετε λογαριασμό επαγγελματία, μπορείτε ακόμη και να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα σε κάθε συναλλαγή.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar