Διαφορετικοί τύποι αρθρωτών καλαθιών κουζίνας

0
Διαφορετικοί τύποι αρθρωτών καλαθιών κουζίνας

Τα καλάθια αποθήκευσης είναι πολύ σημαντικά για την κουζίνα σας καθώς κρατούν το σπίτι πολύ πιο οργανωμένο. Επιπλέον, αυτά τα είδη έχουν γίνει επίσης αναπόσπαστο μέρος των αρθρωτών κουζινών. Διαφορετικοί τύποι καλαθιών κουζίνας είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και μπορείτε να αποθηκεύσετε διάφορα είδη αντικειμένων σε αυτά. Πριν αγοράσετε, πρέπει να γνωρίζετε τους διαθέσιμους τύπους, ώστε να μπορείτε να προμηθευτείτε τον κατάλληλο για χρήση. Ακολουθήστε το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε περισσότερα για τους διάφορους τύπους καλαθιών κουζίνας.

Εδώ είναι οι διαφορετικοί τύποι αρθρωτών καλαθιών κουζίνας

  • Απλό συρμάτινο καλάθι

  • Καλάθι Θαλή

  • Καλάθι μαχαιροπήρουνων

  • Καλάθι με πιατάκι φλιτζάνι

  • Καλάθι κάτω από το νεροχύτη

  • Καλάθι αποστράγγισης πιάτων

  • Έβγαλε μπουκάλι

Απλό συρμάτινο καλάθι

Τα μοντέλα απλού σύρματος είναι τα μοντέλα πολλαπλών χρήσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση διάφορων αντικειμένων. Είναι γενικά κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και έχουν καλωδιωμένα εμπόδια που κάνουν τη δομή του προϊόντος. Συνήθως βρίσκονται σε ορθογώνια σχήματα και διατίθενται σε πολλά μεγέθη. Μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε είδος μαγειρικής σε αυτά. Μπορούν να αντέξουν ακόμη και βαριά αντικείμενα. Επιπλέον, είναι τα πιο φθηνά που μπορείτε να προμηθευτείτε για την κουζίνα σας.

Αγορασε τωρα: Απλό καλάθι

Καλάθι Θαλή

Ενώ εξετάζετε διαφορετικούς τύπους καλαθιών κουζίνας, πρέπει επίσης να ελέγξετε τις θήκες των πιάτων. Δεν υπάρχουν νοικοκυριά που να μην έχουν πιάτα. Έτσι, θα απαιτήσετε υποχρεωτικά έναν χώρο αποθήκευσης για να τα διατηρήσετε σωστά. Ενώ ορισμένα από αυτά τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, μερικά είναι επίσης διαθέσιμα σε πλαστικό. Ανιχνεύονται πολύ συχνά σε όλα τα νοικοκυριά. Αυτά τα μοντέλα είναι προσιτά και έχουν ξεχωριστά τμήματα για να αποθηκεύουν σωστά τα πιάτα χωρίς χάος.

Αγορασε τωρα: Καλάθι Θαλή

Καλάθι μαχαιροπήρουνων

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για την κουζίνα σας είναι η θήκη για τα μαχαιροπίρουνα. Τα μαχαιροπίρουνα είναι σκεύη που πλένονται εύκολα. Επομένως, πρέπει να τα έχετε τακτοποιημένα σωστά. Αυτά τα δοχεία θα σας βοηθήσουν να το κάνετε. Μπορείτε να κρατήσετε μέσα τα μαχαίρια, τα κουτάλια, τα πιρούνια και άλλα αντικείμενα για να μην πέσουν. Ορισμένα από τα μοντέλα διαθέτουν εμπόδια για την χωριστή αποθήκευση αντικειμένων. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν διάτρητο φύλλο στη βάση για να μην υπάρχει περίπτωση να πέσουν καθώς τα κρατάς σωστά. Είναι επίσης προσιτά και διαθέσιμα στην αγορά εύκολα.

Αγορασε τωρα: Καλάθι μαχαιροπήρουνων

Καλάθι με πιατάκι φλιτζάνι

Όταν κρατάτε μαζί όλα τα μαγειρικά σας σκεύη, υπάρχει πάντα πιθανότητα να τα χαλάσετε. Γίνεται επίσης προβληματικό για εσάς να αποκτήσετε το σωστό τη στιγμή που χρειάζεστε. Η μονάδα αποθήκευσης φλιτζανιών και πιάτων μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Δεδομένου ότι αυτά τα αντικείμενα κατασκευάζονται συχνά από κεραμικό ή γυαλί, πρέπει να τα χειρίζεστε με προσοχή. Η θήκη για το πιατάκι μπορεί να κρατήσει τα αντικείμενα ασφαλισμένα. Τα μοντέλα διατίθενται με διαφορετικά τμήματα για την αποθήκευση φλυτζανιών και πιατιών χωριστά. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε μικρά πιάτα σε αυτά για ευκολία στη χρήση.

Αγορασε τωρα: Καλάθι με πιατάκι φλιτζάνι

Καλάθι κάτω από το νεροχύτη

Μια άλλη μονάδα αποθήκευσης που μπορείτε να εξετάσετε για την κουζίνα σας είναι η θήκη κάτω από το νεροχύτη. Αυτά τα μοντέλα είναι ένα είδος που συναντάται λιγότερο στα σπίτια, αλλά μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε σαπούνια, πλυντήρια, απορρυπαντικά και άλλα αντικείμενα που χρειάζεστε κατά το πλύσιμο των σκευών. Όπως υποδηλώνει το όνομα, γενικά χωρούν κάτω από το νεροχύτη και είναι ένα πολύ εύχρηστο εργαλείο στη χρήση. Σας βοηθούν να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα αντικείμενα χωρίς να μπλέκετε με την εμφάνιση της κουζίνας σας, καθώς συχνά είναι πρόβλημα η αποθήκευση αυτών των αντικειμένων.

Καλάθι αποστράγγισης πιάτων

Εάν επισκέπτεστε το γραφείο, θα επωφεληθείτε ιδιαίτερα από αυτή τη μονάδα μαγειρικής. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτές τις θήκες εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αποστράγγιση του νερού από τα σκεύη. Υπάρχουν ξεχωριστά τμήματα και φράγματα για να κρατάτε διάφορα σκεύη στη θέση τους, ώστε να φύγει το νερό από πάνω τους. Το προϊόν έχει ένα δίσκο στο κάτω μέρος που βοηθά στη συλλογή του στραγγισμένου νερού. Αυτό το μοντέλο βοηθά στο να διατηρείτε την κουζίνα σας καθαρή και τακτοποιημένη.

Τραβήξτε έξω το μπουκάλι

Καθώς περιηγείστε στους τύπους καλαθιών στη σπονδυλωτή κουζίνα, δεν πρέπει να χάσετε τη σχάρα μπουκαλιών. Όπως υποδηλώνει το όνομα, μπορείτε να αποθηκεύσετε διάφορα κουτιά και μπουκάλια σε αυτή τη μονάδα αποθήκευσης. Η θήκη έχει αρκετό ύψος για να αποθηκεύει διαφορετικά κουτιά πολλών μεγεθών. Μπορείτε να αποθηκεύσετε δοχεία για τουρσί, δοχεία μαρμελάδας, βάζα σάλτσας και άλλα μπουκάλια σε αυτό το ράφι.

Αγορασε τωρα: Τραβήξτε έξω το μπουκάλι

Αγοράστε και μάθετε για τους τύπους και το κόστος των καλαθιών κουζίνας Modular από την McCoy Mart

Εάν δεν είστε σίγουροι πού μπορείτε να αγοράσετε τις μονάδες αποθήκευσης, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο McCoy Mart. Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μια πληθώρα ειδών και επωνυμιών που εκτίθενται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ή το πρόγραμμα περιήγησης για να αγοράσετε αντικείμενα από αυτό το προϊόν. Εκτός αυτού, εάν έχετε λογαριασμό επαγγελματία, μπορείτε επίσης να λάβετε τεράστιες εκπτώσεις.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar